Filtrer på tags

What Next? – Gratis workshop for artister i startfasen

What Next? – Gratis workshop for artister i startfasen

"What Next" er et gratis mentorprogram for unge musikere og artister som har et ønske om å utvikle seg og sin musikk. Mentorprogrammet går over 3 dager, og er tilrettelagt for de som allerede lager sin egen musikk.

‘What next’ består av feedback sessions, foredrag, kontordag og tilgang på Vill Vill Vest Musikkonferanse fredag 27/9 hvor deltakere får delta på program om merkevarebygging og markedsføring.

Den 23. og 24. september møter deltakerne mentorene Miss Tati og Action The Man, og får veiledning i karriereutvikling og branding. I tillegg får deltakeren vise frem musikken sin om de ønsker det, og kan jamme med de andre deltakerne. Den 27. september deltar man på Vill Vill Vest-konferansen: Identitet – Merkevarebygging, strategi og kommunikasjon.

Maks 20 deltakere i alderen 17-26 år.

Mentorer

Tatiana er kjent som artisten Miss Tati. Hun startet sin solokarriere i 2011, og fikk en kickstart etter deltagelse i Urørt-finalen, og en forrykende by:Larm-opptreden i 2015. Siden den gang har hun spilt på over 30 festivaler, samt turnert hele Norge med Sondre Lerche, og slapp sitt debutalbum “Finally, Tati” i 2017 (som hun co-produserte og gav ut i egen label). Hennes singler har vært omtalt i
engelske og amerikanske medier som bl.a The Guardian, Nylon magazine, iD magazine, Essence magazine, Timeoout London Magazine og The405 UK. Tatiana er også DJ (under navnet Multitati) og arrangerer Klubb Diaspora på Landmark i Bergen i tillegg til å spilt i Oslo og Trondheim. Hun har sittet som styremedlem i BRAK og nå på artistorganisasjonen Gramart. Når hun ikke turnerer jobber hun som sanginstruktør, holder workshops eller gjør mentor- og konferansieroppdrag.

Selim Mutic er kjent som artisten Action The Man, og har laget bergensspråklig rapmusikk i over 15 år. Han har gitt ut to mixtapes to EP’er, og gitt ut debutalbumet “Altfor God Form” i 2016. Han er labelsjef for PNL Music der han har gitt egen musikk og singler for bergensbandet Romskip. Han er også produsent og jobber i tillegg med film og videoproduksjon. Selim deltok på panelsamtalen Musikkforum: Om låtskriving i VVV 2019 samt låtskriver workshop med AKKS. Han har også vært mentor for unge rap talenter i Bergen.

TID OG STED

Dato: 23. september (Foredrag, Q&A, demoavspilling, jam)
Tid: 17.00-20.00
Sted: Sardinen, USF Verftet

Dato: 24. september (Kontordag – veiledning søknader, branding, tilbakemeldinger)
Tid: 17.00-20.00
Sted: Sardinen, USF Verftet

Dato: 27. september
Tid: 10.30 – 16.00
Sted: Litteraturhuset i Bergen
Oppmøte 10.30 og felles akkreditering før konferansestart

“What Next” er et samarbeid mellom Samspill, Brak,AKKS Bergen og Vill Vill Vest.

Klikk her for å søke om å være med

Siste nytt