Filtrer på tags

Vill Vill Vest 2020

Vill Vill Vest 2020
Opplev Vill Vill Vest sin 2020-tilpassede festival med stort og variert program, med de beste og mest interessante artistene i den norske musikkfloraen for tiden. 

Vi har gleden av å invitere til et interessant og fullpakket konferanseprogram for alle delegater. Det blir over 30 unike konsertopplevelser fordelt på 3 forskjellige scener på USF Verftet over 3 herlige konsertdager.

Konferansen vil, slik reglene er nå, ha plass til rundt 200 delegater. Vi vil derfor også streame konferansen, slik at man kan delta digitalt. Det samme gjelder konsertprogrammet, som vil ha en showcase-stream hver kveld.

For å følge FHIs retningslinjer i forberedelsene til festivalen, vil det kun bli lagt ut et begrenset antall fysiske billetter i bolker gjennom sommeren.  Vi anbefaler derfor å holde et øye med Vill Vill Vests Facebookside for alle artist- og billettslipp. For å gjøre festivalen tilgjengelig for så mange som mulig vil alt programmet også være tilgjengelig digitalt i tillegg til de fysiske billettene.
Ønsker du å vite mer om hvordan vi organiserer årets Vill Vill Vest? Besøk FAQ-siden hos Vill Vill Vest.

Siste nytt