Filtrer på tags

Vestnorsk Jazzsenter: Digitalt Sommerjazzkurs

Vestnorsk Jazzsenter: Digitalt Sommerjazzkurs

Vanligvis inviterer Vestnorsk Jazzsenter spillesugne ungdommer til å møtes og spille sammen på sommerjazzkurs. På grunn av de spesielle omstendighetene vil årets jazzkurs heller foregå hjemme hos deg. Det blir litt annerledes enn slik du øver til vanlig, for nå har du nemlig tilgang til syv glimrende jazzmusikere som vil gjøre det de kan for å støtte, hjelpe og veilede deg digitalt.

Om kurset
På årets Sommerjazzkurs hos Vestnorsk Jazzsenter får du en-til-en undervisning daglig, en halvtime på starten av dagen, og en halvtime på slutten – med en av senterets instruktører. De ønsker å gi deg tett oppfølging og praktiske øvelser slik at du kan utvikle deg videre på instrumentet ditt og gå inn i sommeren full av inspirasjon.

I tillegg kan de tilby tilpassede kurs i hørelære, arrangering/komponering, improvisasjon med mer. Fullstendig liste og timeplan kommer etter påmelding.

Det er kun tre plasser pr. instrument, så vær kjapp og meld deg på om dette frister.

Påmeldingsfristen er 1. juni.

Den digitale versjonen av kurset gjennomføres fra 23 – 26. juni i tidsrommet 10:00-16:00.

Instruktørene
Magne Thormodsæter (bass)Eva Bjerga Haugen (vokal), Hanna Paulsberg (saksofon/treblås), Dag Magnus Narvesen (trommer), Andreas Rotevatn (trombone/messingblås), Dag Arnesen (piano) og Oddrun Lilja Jonsdottir (gitar). Bli bedre kjent med dem via Vestnorsk Jazzsenter sin Facebook-side.

For å kunne delta trenger du instrumentet ditt og tilgang på en datamaskin med kamera og stabilt internett.

Pris:
500 kr for deltagere mellom 15 – 25 år
1000 kr for deltagere over 25 år

Les mer her

Meld deg på her

Siste nytt