Filtrer på tags

Velkommen til søknadskrivekurs i januar!

Velkommen til søknadskrivekurs i januar!

Vi ønsker velkommen til et nytt kursår, og starter opp 2020 med det tradisjonelle søknadskrivekurset for musikkbransjen 14. januar, samt søknadsskrivehjelp på kontoret 22. januar!

Kurs 14. januar på Bergen Offentlige Bibliotek:

På søknadsskrivekurset får vi besøk av Sindre Sætre fra fagavdelingen for kunst og kultur hos Bergen kommune, som går gjennom ulike støtteordninger de har og vi i Brak forteller om ulike støtteordninger som du finner i vår søknadskalender. Det blir også en grundig gjennomgang av tips og triks fra Brak!

Her blir det mye nyttig informasjon og mulighet for å lære seg noen nye søknadskrivetriks.

Hjelp 22. januar på BKOLON – Nygårdsgaten 25:

Vi følger opp kurset med åpent kontor og gir deg hjelp til prosjektbeskrivelse, søknad og budsjett. Ta med deg søknaden din og datamaskin, så stiller vi med kaffe og konstruktive tilbakemeldinger! Husk: jo lenger du har kommet på søknaden din, jo mer konkrete tilbakemeldinger kan vi gi.


Det er gratis å delta, du trenger bare å møte opp! Se arrangementet for søknadsskrivekurs og søknadsskrivehjelp på Facebook.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatert informasjon om våre kurs, søknadsfrister og relevante nyheter:

Abonner

* indicates required


MedlemstypeVil du bli medlem i Brak?
Alle som driver med musikk i Vestland kan melde seg inn i Brak, men dette er ikke et krav for at du skal kunne delta på kurset. Medlemskap er gratis og har mange fordeler! Les mer og meld deg inn her: http://www.brak.no/profil/

Siste nytt