Filtrer på tags

Unik utdanning på plass i Bergen

Unik utdanning på plass i Bergen

Drømmer du om å jobbe med eventer, musikk, sceneproduksjon eller festivaler? Våren 2020 kan du melde deg på kurset «Eventledelse» på BI og bli med Festspillene på å lage et arrangement med studentmiljøet som målgruppe.

Eventledelse gir 7,5 studiepoeng og kan brukes til å bygge videre på bachelorgrad. Dette er en av de første modulene som blir tilgjengelige fra «Creative Industries Management»-studiet som rulles ut på BI frem mot 2021.

– Reell kompetanse innen kreative fag betinger at man får jobbet med ekte, konkrete prosjekter og produksjoner. Det holder ikke bare å ha papirene i orden. Man må bli kjent med bransjen og den må bli kjent med studentene. For unge folk som vil inn i kulturlivet i Bergen er dette en døråpner, sier rådgiver i Bergen Næringsråd, Ole Reinert Berg-Olsen.

BI bruker profesjonelle aktører med førstehåndskunnskap i undervisningen og dette er også første skritt mot at bransjen kan bli kjent med nye ansikter. I tillegg gir det selvsagt formell kompetanse, noe som er en klar fordel når du skal søke jobb. Kurset «Eventledelse» starter allerede over nyttår og dette er også en gylden anledning for frilansere som allerede jobber i bransjen til å oppdatere seg, er oppfordringen fra Berg-Olsen.

Søknadsfrist 15. januar!

Les hele saken på Bergen Næringsråd sine nettsider (ekstern lenke).

 

Siste nytt