Filtrer på tags

Turnéhåndboken er lansert

Brak er stolte over å kunne presentere Turnéhåndboken – en bok for artister som skal legge ut på turné og trenger litt veiledning.

Turnéhåndboken er skrevet av Ketil Mosnes som har lang turnéerfaring fra blant andre Datarock og Annie. Vi har lenge ønsket å ha et godt oppslagsverk for hva man bør tenke på både før, under og etter en turné, og idéen slo fullt ut etter turnékurset vi arrangerte i fjor.
“Det å planlegge og gjennomføre en turné kan, i tillegg til å være ekstremt spennende, også være en forvirrende affære. Det er mye man skal tenke og huske på, så derfor ønsket Brak å gi musikkmiljøet vårt en hjelpende hånd med prosessen”, sier daglig leder Frøydis Moberg

Ketil Mosnes har bred turnéerfaring, og har jobbet mye både med å sette opp turnéer og vært med på flere. En turné innebærer mye jobb, og det mye man må tenke på både under planleggingen og mens man er på turné. Med Turnéhåndboken håper vi å gi tips til band som ikke har fått så stor erfaring enda, samt å minne på de som har vært i den situasjonen før hvordan det er. Mosnes har forfattet boken på en inspirerende og innsiktsrik måte, og vil nok få leserne til å trekke på smilebåndet i gjenkjennelse samt gi mange tips og råd om hva man skal tenke på vedrørende en turné.

“Til vår store glede ville Ketil Mosnes dele av sin lange turnéerfaring, og resultatet er bedre enn hva vi forventet! Nå er Turnéhåndboken endelig klar til å bli tatt med ut på turnéveiene verden over, og vi er helt overbeviste om at dette vil bli et godt verktøy for våre medlemmer.”, sier daglig leder Frøydis Moberg

Tirsdag 10. februar lanserer vi altså Turnéhåndboken i Bergen på Landmark kl. 19.00, med en presentasjon fra daglig leder i Brak, Frøydis Moberg. Møt opp og få med deg ditt eksemplar av Turnéhåndboken!!
Brak har tidligere produsert hefter og bøker som Musikk & juss
(av Erik Wold), Sikkerhetshåndboken for konsertavvikling (av Inga Moen Danielsen), Søknadsguiden og det årlige Musikkbyen Bergen heftet.