Filtrer på tags

Synne er ny praktikant i Brak!

Synne er ny praktikant i Brak!

Vi har fått ny praktikant i Brak! Synne Stormoen studerer musikkvitenskap ved UiB og skal jobbe med oss de neste ukene. I Brak kommer hun blant annet til å gjøre Braksnakkintervjuer og organisere våre sosiale medier. Bli bedre kjent med Synne i vårt portrettintervju nedenfor!

Hei Synne, velkommen som praktikant i Brak! Vil du fortelle litt om deg selv?
Hei, og takk for det! Jeg heter Synne Stormoen, er 21 år gammel og kommer fra Bergen. Jeg studerer ved Griegakademiet ved Universitetet i Bergen der jeg tar en bachelorgrad i musikkvitenskap. Denne våren skriver jeg bacheloroppgave om Vill Vill Vest, og det er veldig spennende å fordype seg i! De to siste årene har jeg vært ansatt som frivillighetskoordinator på Bergenfest og gjennom det har jeg fått stor interesse for å drive på med arrangering og organisering av musikkarrangementer i Bergen.

Hvorfor ønsker du praksis i Brak?
Brak er et kompetansesenter for alle som driver med musikk på Vestlandet og fokuserer blant annet på å fremme aktører i musikkbransjen. Ettersom jeg er oppvokst i Bergen, har jeg fått utforsket mye av de musikalske ferdighetene bergensere har å tilby. For vi har jo sinnsykt mange talentfulle musikere i denne byen! Så jeg gleder meg veldig til å bli bedre kjent med Brak sine visjoner og det blir gøy å være en del av dette. Jeg har sett for meg å jobbe i Bergen involvert i dette feltet, så Brak var en perfekt match for meg i praksisperioden!

Hvilke interesser har du?
Musikk er det jeg brenner for, så mye av tiden min går til å gå på konserter med venner og oppdage ny musikk. Ellers er jeg veldig glad i veteranbiler og eier selv en turkis boble fra 1973. En kjøretur i boblen med favorittmusikken på anlegget er oppskriften på å gjøre meg glad.

Hvilken musikk hører du mest på?
Jeg kommer fra en ekstremt musikkglad familie, så jeg liker mye forskjellig. Men ettersom jeg har en gammel sjel, hører jeg mest på eldre musikk. Min store favoritt er Queen, som jeg har sett live to ganger. Ellers foretrekker jeg psykedelisk rock, så jeg hører på The Doors, Jimi Hendrix og Pink Floyd. Ofte har jeg egentlig bare omtalt meg selv som en hippie, siden jeg kjører en bil fra 70-tallet og foretrekker å høre på musikk fra 70-tallet.

Siste nytt