Filtrer på tags

Seminar: Sponsorarbeid og crowd management

Seminar: Sponsorarbeid og crowd management

Velkommen til seminar innen sponsorarbeid og crowd management, presentert av Idrettscampus Bergen og Brak!

Vi byr på en formiddag med innholdsrike foredrag, prat og lunsj – helt gratis. Du trenger bare å melde deg på via denne linken, så vi kan planlegge hvor mye mat vi skal bestille: https://forms.gle/u4igjp4tH64Cwqi38

Program:
Crowd management:
Martin Holmes er produsent i Bergen Live og produksjonsleder for Bergenfest. Han har turnert nasjonalt og internasjonalt som backlinetekniker og turnéleder for band i snart 20 år. Martin har også en bachelorgrad i Crowd Safety Management tatt ved The International Centre for Crowd Management and Security Studies på Bucks New University i England.

Sponsorarbeid:
Hallgeir Isdahl er daglig leder i Made. Han har bakgrunn bla. som styreleder i Bergen Live og var i flere år konserndirektør for samfunnsansvar i Sparebanken Vest. Hallgeir er over gjennomsnittet interessert i samspillet mellom organisasjoner og næringsliv. Han vil adressere hvordan man skaper konstruktiv dialog med mulige samarbeidspartnere og sponsorer.

Siv Skard er førsteamanuensis ved Institutt for strategi og ledelse ved Norges Handelshøyskole (NHH). Hun er Cand. mag fra Universitetet i Bergen, M.Sc. fra NHH. I 2010 disputerte hun ved Norges Handelshøyskole med avhandlingen «Kommunikasjonseffekter innen sponsing» og var med det den første i Norge med en doktorgrad innenfor sponsing som akademisk forskningsområde. Siv vil snakke om hvordan man kan få mest mulig ut av sponsoravtaler.

Gratis, for alle arrangører innen kultur og idrett.

 

Klikk her for påmelding

Link til event på Facebook.

Siste nytt