Filtrer på tags

Sommerfest!

Sommerfest!

SOMMERFEST!Når: 18. juni, kl. 20.00Hvor: Landmark

I vår har Brak skapt møteplasser for musikkmiljøet og de andre kulturmiljøene i Bergen en gang i måneden på Landmark. De miljøene vi setter fokus på er design, scenekunst, film og media. Det vil si at vi har prøvd å se hvor og hvordan det er mulig å samarbeide med de forskjellige miljøene, og forhåpentligvis skape gode relasjoner mellom musikkmiljøet og de andre miljøene i byen.

Vi har hatt meget gode erfaringer og noen flotte og spennende kvelder sammen med de forskjellige miljøene, og hatt gode samarbeid med Design Region Bergen, Proscen, Bergen Media By og Vestnorsk Filmsenter på disse kveldene. Samarbeidet med disse vil fortsette, og vi kommer til å gjøre en ny runde med slike kvelder til høsten også.

Men på tampen før sommeren ønsker vi å ha en fest. I vår har musikkmiljøet hatt gleden av å møte de andre kulturmiljøene, men torsdag 18. juni holder vi åpent hus på Landmark og inviterer alle som jobber med musikk, design, scenekunst, media og filmmiljøene til en sommerfest! Dette blir en god mulighet for alle miljøene å møte hverandre på en og samme tid, få pratet litt og kanskje gi oss ideer til tema til høsten. Vi legger ikke opp til noe særlig faglig program, men heller en flott kveld hvor man kan møtes på en uformell og fin måte.

Dette vil bli en fin avslutning på en meget bra vår! Vi har erfart at det er når vi møtes at de gode ideene til de gode samarbeidene oppstår. Derfor håper vi at så mange som mulig fra hvert miljø har anledning og lyst til å komme, og bli bedre kjent med alle de andre flinke folkene i kulturbyen Bergen!