Filtrer på tags

Silje er ny praktikant i Brak!

Silje er ny praktikant i Brak!

Vi har fått ny praktikant i Brak! Silje Aurora Selmer Holø studerer medievitenskap ved UiB og skal jobbe med oss de neste seks ukene. Silje har erfaring fra studentradioen hvor hun blant annet startet motepodcasten
Normcore. Her i Brak skal hun blant annet gjøre Braksnakkintervjuer og vi gleder oss til hun skal være en del av vår administrasjon en tid fremover!

Første dag i dag Silje, hvordan har den vært?

Den har vært veldig bra! Jeg har fått møtt alle som jobber i Brak,  planlagt spennende prosjekter de neste ukene og fått innsikt i årets Vill Vill Vest (som blir veldig bra!). I tillegg har vi spist lunsj ute  i solen. Så det blir ikke så mye bedre enn det! Gleder meg veldig til fortsettelsen.

Kan du fortelle litt om deg selv og hvorfor du tenkte at Brak kunne være en bra match i praksisperioden?

Jeg er en 23 år gammel jente fra Asker som er glad i ulike former for kultur som kunst, mote og musikk. Det siste året har jeg drevet podcasten Normcore sammen med to andre jenter, der vi har skravlet om happenings i moteverden, tatt for oss ulike trender og snakket om kule folk på Instagram. Brak er jo et kompetansesenter for musikere i Hordaland og Sogn og Fjordane som fokuserer på å fremme artister i regionen, så jeg gleder meg til å dypdykke i Vestlandets musikkmiljø. Som praktikant hos dere får jeg mulighet til å dyrke musikkinteressen samtidig som jeg får bryne meg på intervjuer og oppdatere sosiale medier – en kombinasjon jeg tror  blir veldig gøy!

(Fulgte du oss på sosiale medier på DIY dagen forrige fredag? Det var Silje som var i sving red.anm)

Hva brenner du for her i livet?

Jeg brenner for mye, men musikk, mote og mat står øverst på listen! Mote fordi jeg blir fascinert av hvordan identitet vises gjennom klær, mat  fordi lite er koseligere enn lange samtaler over et godt måltid med familie, og musikk fordi jeg koser meg aller mest på konsert med en kald øl i hånden sammen med gode venner. På en mer generell basis er jeg født på kvinnedagen, og føler kanskje et ekstra ansvar for å kjempe for likestilling mellom menn og kvinner. Like rettigheter på tvers av kjønn synes jeg alle burde se på som en selvfølge.

Hva hører du mest på?

Akkurat nå går det nye albumet til den svenske artisten LÉON (som ble sluppet 1. mars) på repeat. Ellers er jeg veldig glad i annen Skandinavisk-pop som Dagny, Veronica Maggio, Hajk, Sigrid og Robyn. Det er så sjukt mange flinke kvinnelige artister for tiden! Jeg har vokst opp med en veldig musikkinteressert pappa som har spilt alt fra Van Morrison til Lars Winnerbäck, Emmylou Harris og Joni  Mitchell gjennom oppveksten. Så han har fra tidlig alder introdusert meg for – og vekket interessen til – et bredt spekter av ulike sjangere.

Jeg tenkte du kunne plukke ut tre låter til vår ‘Best fra Vest’ liste, hvilke har du valgt?

1. TØFL – Alle Andre Får Lov
Denne sangen minner meg om Vill Vill Vest i fjor, der TØFL leverte en skikkelig bra konsertopplevelse. Fengende indiepop på Stavangerdialekt!

2. dePresno – Paper Thin
Bare fordi den er skikkelig fin.

3. Razika – Om igjen
Razika sin konsert på Verftet for 3 år siden var den første jeg var på da jeg flyttet til Bergen, så denne låten må nesten med.

 

Silje vil være med oss på kontoret mandager og onsdager, og vil ellers være vår “utekorrespondent” og gjøre intervjuer for Braksnakk.

Siste nytt