: Rabatt på fakturaprogrammet Cretica Faktura

Brukar du rekneskapsfører, men fakturerer sjølv? Eller har du under 50 000 kroner i omsetning og ikkje har behov for rekneskapsprogram, men treng eit faktureringsprogram?

Cretica Faktura er eit verktøy for å fakturere og holde god oversikt over inntekter. Brukaren kan når som helst eksportere fakturaer, rapportar og anna viktig informasjon som kan sendast til rekneskapsførar for vidare handtering.

Basisversjonen er gratis, men har avgrensingar på vareliste, kundeliste og bilagsregistrering. Versjonane Standard og Profesjonell er for dei som har større behov enn det gratis versjonen dekker. Her kan du lese om kva dei forskjellige versjonane dekker. 

Ved kjøp av tjenesten i 12 månader er prisen for standard versjon 69 kroner per månad. Den profesjonelle versjonen koster 129 kroner. Det er også mulig å kjøpe abonnement som varer i mindre enn eitt år, men då er prisen litt høgare.

Brak-medlemmar får 25 % rabatt på prisane ved å legge inn rabattkoden BRAKRAB. For å aktivere kampanjekoden trykker du på prikkeikonet som du finn under Dine innstillinger. Vidare velger du “Legg til kampanjekode” i menyen som vises.

 

Les meir om og ta i bruk Cretica Faktura her