Filtrer på tags

Regnskapskurs med Kristoffer Vassdal

Regnskapskurs med Kristoffer Vassdal

Hvor: Grand Hotell Terminus (ved Jernbanestasjonen)Tid: 17.00 – 20.30Dato: 22. – 23. september

Etter flere år med selvangivelseskurs i samarbeid med Vassdal & Eriksen og Ivar Peersen (Peersen Production), har vi fått mange henvendelser fra våre medlemmer om å gjøre et rent regnskapskurs.Dette har vi tatt tak i, og over to ettermiddager vil Kristoffer Vassdal fra regnskapskontoret Vassdal & Eriksen kurse Braks medlemmer i regnskapets edle kunst.

På ettermiddagene 22. og 23. september mellom 17.00 – 20.00, tilbyr vi regnskapskurs hvor vi går gjennom oppsett av budsjett, gjøre regnskap for et spesifikt prosjekt, gjøre regnskap for et enkeltpersonforetak eller DA over et år, momsregnskap samt litt innføring i lover og regler.

Det lønner seg å være med på begge kveldene, da det er forskjellige tema som tas opp hver kveld. Vi ser frem til et informativt, spennende og etterlengtet kurs i et tema mange av våre medlemmer finner tungt, men er likevel veldig viktig.
Kurset er gratis for alle Brak medlemmer, og det er gratis å melde seg inn i Brak. Påmelding gjøres ved å sende mail til brak@brak.no innen fredag 18. september
.

Info om Vassdal & Eriksen finner du her: www.vassdaleriksen.no