Filtrer på tags

Produsentkurs med Paperclip Studios

Produsentkurs med Paperclip Studios

AKKS Bergen og Paperclip studios starter opp kurs i musikkproduksjon 5. mars!

Produsentkurs med Paperclip studios

Veien fra en god skisse til en ferdig, innspilt låt kan fort stagnere uten den rette tekniske kunnskapen. Kurset tar for seg stegene fra ferdig låtidé til produksjon, innspilling og grunnprinsippene for miksing av en låt. Kurset varer i 4 uker, med 4-timers økter hvor vi tar et dypdykk inn i produsentens verden. Kurset er lagt opp med utgangspunkt i pop og elektronisk musikk, og målet for de 4 ukene er å gjennomføre 1-2 innspillinger, justere frekvenser og dynamikk på innspilte spor, og klargjøre låtene for miks. Det blir en teoretisk innføring i DAW, EQ, kompressor og FX, og vi skal teste ut hvordan det hele fungerer i praksis.

Praktisk om kurset:

  • Kurset fokuserer på den delen av prosessen som kommer etter man har spilt inn en grunnleggende låtskisse, så det er en fordel om man har laget minst én demo før kursstart.
  • Det er en fordel om deltakerne har basic utstyr, som Mac eller PC med et musikkprogram (DAW). Under selve kurset vil ikke dette utstyret være nødvendig, men det blir en stor fordel å ha det tilgjengelig for egen praktisk øvelse av kursteknikkene underveis
  • Det er en fordel med noe kjennskap til musikkprogramvare som f.eks. Logic Pro, Cubase eller Ableton Live, og noe erfaring med musikkproduksjon.
  • Kursdemonstrasjonene vil foregå i musikkprogrammet Logic Pro X.
  • Kurset holdes 5.mars, 12.mars, 19. mars og 26. mars fra kl 17.00-21.00.
  • Paperclip Studios ligger i Frydenbølien 19 på Gyldenpris.

Les mer og meld deg på her!

Fotograf illustrasjonfoto: Øystein Haara

Siste nytt