Filtrer på tags

Påmelding til Bergen Songs er åpen! Frist 15. mars

Påmelding til Bergen Songs er åpen! Frist 15. mars

I april arrangerer Brak 'Bergen Songs' for fjerde gang. Fra onsdag 24. april til fredag 26. april fylles Bergen Kjøtt av 40 norske og internasjonale låtskrivere, produsenter og artister. Campen holder et høyt nivå og i tillegg til påmelding blir det invitert inn norske og internasjonale deltakere, A&R's, produsenter og forleggere.

Påmelding til Bergen Songs

Dersom du mener du er Norges nye låtskriver- eller produsentstjerne, send en e-post til jorgen.avsnes@brak.no merket “Bergen Songs 2019”.
Husk å få frem om du søker som topliner eller produsent. Du må også legge ved en link med følgende innhold:

– En PDF med kort info om deg selv: navn, alder, bosted, samt hva du har gjort, hvem du jobber med og målene dine fremover
– To-tre låter i MP3. OBS! Skriv navnet ditt i låt-tittelen, gjerne slik: TITLE_OLA NORDMANN.mp3

Søkere fra Hordaland og Sogn og Fjordane vil bli prioritert, men er talentet udiskutabelt, så betyr det ingenting hvor du kommer fra.
Pågangen er stor, så følger du ikke disse instruksene blir ikke du vurdert.

Frist Fredag 15. mars 2019

Om Bergen Songs

Bergen Songs er en uavhengig låtskrivercamp som ble arrangert første gang i april 2016 i regi Brak. Bergen Songs er en arena hvor nye og etablerte låtskrivere og produsenter bygger kompetanse og nettverk som de kan utnytte til fremtidige prosjekter og karriere. Campen som er planlagt 24-26 april 2019 blir fjerde gang Brak arrangerer denne campen.

 

Siste nytt