Filtrer på tags

Nyåpning: Statsraaden Bar & Reception

Nyåpning: Statsraaden Bar & Reception

Statsraaden Bar & Reception er en nyåpnet plass ytterst på Bryggen drevet av Stiftelsen Seilskipet Statsraad Lehmkuhl. Her finnes også en scene for konserter og andre arrangement.

Brak gratulerer med åpningen av baren og anbefaler en tur innom.

Dette skriver Statsraaden Bar & Reception om sine nye lokaler:

Statsraaden Bar & Reception er en nyåpnet plass ytterst på Bryggen drevet av Stiftelsen Seilskipet Statsraad Lehmkuhl. Vi har fått de flotteste (og nær museale) lokaler der mye av interiøret tidligere har vært i bruk på Statsraad Lehmkuhl.

Statsraaden Bar & Reception serverer god kaffe og et bredt utvalg av drikke med spesialitet innen rom. Vi har i tillegg bygget flott scene i nydelige akustiske lokaler og vil by på både konserter, quiz og foredrag i tiden fremover. Det er mulig å leie større eller mindre deler av lokalene til egne arrangement.

Vi har den beste utsikten over byen hvor du kan sitte ved vannkanten med noe godt i glasset og nyte utsikten over både Vågen, Fløyen og Ulriken. Er du heldig får du selveste Statsraad Lehmkuhl liggende til kai et par meter fra deg.

Vårt mål med denne plassen er å gjøre Statsraaden mer tilgjengelig og at Statsraaden alltid skal være i byen, selv når den ekte Statsraaden er ute på tokt. I tillegg er målet å skape flere inntektsbringende aktiviteter til skipet. Hver krone som blir brukt i baren går til videre drift av Statsraad Lehmkuhl og vårt største ønske er selvsagt at du blir fristet til å seile med Statsraad Lehmkuhl i fremtiden.

 

Kapasitet

Totalkapasitet: Stående 160 personer, sittende rundt 80

Åpningstider

Mandag 10:00-16:00
Tirsdag 10:00-00:00
Onsdag 10:00-00:00
Torsdag 10:00-01:00
Fredag 10:00-01:00
Lørdag 11:00-01:00
Søndag 13:00-00:00

Adresse

Bradbenken 2, Skur 7
5003 Bergen

Kontakt

For mer informasjon eller bookinger kontakt:

Solveig Etter
55301700
lehmkuhl@lehmkuhl.no

 

Siste nytt