Filtrer på tags

Ny prosjektansvarlig i Brak!

Ny prosjektansvarlig i Brak!

Kristian Stockhaus er ny prosjektansvarlig i Brak. Kristian skal jobbe 50% og vil blant annet få hovedansvar for medlemsveiledning. Kristian har vært aktiv i musikkmiljøet i Bergen i mange år, både som musiker, produsent, frontfigur i Ungdomskulen og ikke minst; mangeårig styremedlem i Brak. Så for oss er han ikke helt fremmed, men for de av dere som ikke kjenner han så godt så har vi stilt han noen spørsmål!

-Kristian! Gratulerer med ny jobb! Kan du fortelle litt om deg selv og hva du har gjort tidligere?

Tusen takk! Jeg heter Kristian Stockhaus, jeg er opprinnelig svensk men har bodd i Bergen en liten evighet. Jeg er musiker, produsent og spiller i Ungdomskulen, Lekende Lett, Healthy Boys og har mitt eget soloprosjekt som heter Stockhaus. Jeg har brukt Brak mye for å få musikalsk veiledning,  også har jeg sittet i styret til Brak – og nå skal jeg jobbe der, vilt!

-Hva gleder du deg mest til med å jobbe i Brak?

Jeg har aldri hatt et kontor så det blir fett, og så gleder jeg meg til å få nye kolleger, møte medlemmene og få være med å jobbe for noe som er viktig for meg.

Hva tenker du blir viktig for musikkmiljøet i Bergen fremover?

Jeg tror det blir viktig å fortsette og samarbeide og backe hverandre, kanskje i enda større grad og kanskje med nye innfallsvinkler.
Så tenker jeg at det er en del ledd i musikknæringen som Bergen kunne hatt godt av å få tilgang til.

Hvilke tre låter hørte du mest på i 2018, og hvorfor ble de fjorårets favoritter?

SZA feat. Travis Scott – Love Galore / Czarface, MF Doom – Bomb Thrown / Lykke Li – Hard Rain

Det er noen få låter som får tiden til å stoppe for meg, disse tre gjør det. Jeg kan høre på alt mulig og liker veldig mye musikk men det er bare noen få låter som løfter meg til loftet.

Så er vi jo veldig nysgjerrig på en ting; ditt nyttårsforsett er jo å gi ut 100 låter i 2019. Dette har du gått ut og lovet i selveste D2, noen tanker om hva du skjer med det nå? 

Hehe, jeg tenker at alt er mulig til det motsatte er bevist.

 

()

Siste nytt