Filtrer på tags

Ny metal-sampler fra Music Export Norway

Ny metal-sampler fra Music Export Norway

Som et ledd i Music Export Norways eksportframstøt produserer MEN en sjangerbasert sampler-serie med ny norsk musikk. Denne gangen står sjangeren metal for tur.
Så langt har det blitt delt ut mange tusen slike CD-er på ulike internasjonale arrangementer, i tillegg til at de sendes ut til viktige kontakter i MENs nettverk. Pågangen har vært svært stor, spesielt fra internasjonal radio og andre medier, og vi har stor tro på disse CD-ene som et verktøy for å oppnå internasjonal oppmerksomhet.
Uavhengige komiteer vil stå for utvelgelsen av spor til CD-en. Det vil bli tatt hensyn til hvilke internasjonale planer som er lagt for de enkelte utgivelsene og artistene.

Metal-sampleren skal etter planen være klar til Infernofestivalen i påsken. Innleveringsfristen må derfor settes til onsdag 3. mars. Det er kun mulig å foreslå én låt per artist/band, og spor som har vært med på tidligere samplere vil ikke bli vurdert.

For å kunne bidra med forslag, er det viktig at du følger instruksene under:

1. Den som sender inn forslag har ansvaret for å innhente tillatelse fra rettighetshavere.

2. Sporet bør helst ikke være mer enn 4 minutter langt, slik at vi får plass til flere bidrag.

3. Sporet skal være utgitt i 2009 eller 2010.

4. Innlevering av forslag kan foregå på to måter: Enten sender du en CD med aktuelt spor til Music Export Norway, Karl Johans gate 21, 0159 Oslo. Alternativt kan sporet sendes digitalt som WAV-fil med CD-kvalitet via Yousendit eller lignende, til lasse (at) musicexportnorway.no. NB! Lydkvaliteten må være på topp og låten må være ferdig mikset.

5. Det er kun anledning til å sende inn ett låtforslag per artist.

6. Send en mail til lasse (at) musicexportnorway.no med følgende informasjon til coveret:
Artist:
Tittel:
Sporlengde:
Komponist:
Tekstforfatter:
Kontakt-email:
Publishing:
Label:
Artist webside:

MEN betaler vanlig NCB for internasjonale promo-utgivelser.

Ta kontakt med Music Export Norway på 24 12 96 99 for ytterligere spørsmål.

Foto: Eirik Lande