Filtrer på tags

Ny daglig leder i Brak

Ny daglig leder i Brak

Vi er stolte over å kunne presentere Vegard Moberg som Braks nye daglige leder.

Om Vegard

Vegard Moberg har lang fartstid som aktør i musikkbransjen og det lokale næringslivet. Han startet i 1991 som dj i Studentradioen og var utover på 1990- og 2000 tallet sentral i Bergens klubbmiljø som arrangør / produsent av utallige klubbkonsepter. Samtidig etablerte Vegard kles- og livsstilskonseptet Pepper.

Svært fornøyd

Styreleder Marie Amdam har stor tro på den nye lederen.

Vi i styret er svært fornøyd med denne ansettelsen. Vi tror virkelig at han kan fortsette å ta Brak til nye høyder, og videreføre arbeidet med å profesjonalisere bransjen i alle ledd. Musikkbransjen er stadig i endring, og vi tror at Vegard kommer til å evne og følge disse endringene på en flott og kreativ måte.

Et boblende musikkmiljø

Vegard begynner som daglig leder i november og ser fram til å begynne i jobben.

Brak har blitt en innflytelsesrik organisasjon og jeg ser frem til å videreføre arbeidet med å sette Bergen på kartet som internasjonal musikkby. Jeg gleder meg enormt til å jobbe for Brak og videreutvikle organisasjonen i samarbeid med styret og miljøet.

Bergen og regionen har et boblende musikkmiljø med masse talent. Som daglig leder i Brak vil jeg fokusere på å skape gjensidig interesse og forståelse mellom profesjonelle og ungt talent. Det føles svært meningsfylt å få kunne jobbe med å hjelpe andre til å lykkes med sitt prosjekt. Det er viktig at Brak legger til rette for at artister som opplever suksess kan dele med de som er på vei oppover.

Riktig tid

Avtroppende daglig leder, Karen Sofie Sørensen forlater Brak etter 7 år i organisasjonen og 4 år som daglig leder.

Det har vært noen fantastiske givende år, men det føles som riktig tid for meg å gi stafettpinnen videre. Jeg kommer til å savne å jobbe i Brak og være midt i kjernen av musikkmiljøet på denne måten. Det mest inspirerende er ofte å møte enkeltaktørene og oppleve hvordan nye samarbeid oppstår og hvordan vi bidra til å styrke musikkfeltet. Jeg er sikker på at Vegard riktig kandidat for jobben og at han både viderefører det arbeidet Brak har gjort og samtidig løfter Brak videre i den neste perioden.

Kontakt

Marie Amdam // Styreleder
+4740461144 // marie.amdam@gmail.com

Vegard Moberg // Påtroppende daglig leder
+4795116156 // vegard@brak.no

 

Les også: Sak i BT

 

Foto: Sjur Pollen

Siste nytt