Filtrer på tags

Norsk Rockforbund søker daglig leder

Norsk Rockforbund søker daglig leder

Norsk Rockforbund er konsertarrangørenes interesseorganisasjon. Organisasjonen jobber med opplæring, interessepolitikk og medlemsservice for 220 medlemmer; festivaler, scener, klubber og spillesteder over hele landet. Norsk Rockforbund søker nå etter daglig leder.

Vi søker etter en engasjert og dyktig person med gode kommunikasjonsevner, lederegenskaper, organisasjonserfaring og politisk teft. Det er en fordel om du har erfaring fra festivaler, musikkbransjen eller konsertarrangering. Stillingen er meget spennende, utfordrende og interessant for den som er opptatt av norsk musikkliv og ønsker å bidra til å videreutvikle norske konsertarrangører. Søknadsfrist er 8. mai.

Arbeidsoppgaver:Daglig leder har det overordnede ansvaret for den daglig driften av Norsk Rockforbund, herunder økonomistyring, budsjettkontroll, personalansvar og oppfølgning av organisasjonens ulike strategiplaner. Videre har stillingen ansvaret for Norsk Rockforbunds politiske arbeid og daglig leder er organisasjonens ansikt utad i presse og representasjon.

Daglig leder er Styrets sekretær og er ansvarlig for at rette kanaler blir brukt i arbeidet for å fremme medlemmenes interesser og mål.

For å lykkes i denne jobben bør du:
Ha relevant utdanning fra universitet eller høgskoleVære interessert i norsk musikk- og kulturliv
Være engasjert i eller ha erfaring fra festivaler og konsertarrangering
Tenke strategisk, ha politisk teft og god gjennomføringsevne
Ha gode relasjons- og nettverksbyggende egenskaper
Trives med å lede, være systematisk og ha forståelse for personal og økonomi.
Ha glimt i øyet og ferdigheter i mediehåndtering
Ha stor arbeidskapasitet og like en utfordring

Betingelser:
Norsk Rockforbund har et seriøst, men uformelt og hyggelig arbeidsmiljø og er etablert i trivelige lokaler midt i Oslo sentrum. I løpet av høsten flytter Norsk Rockforbund til Schousplass på Grunerløkka, sammen med bla Øvingshotellet, Popsenteret, Riksscenen for folkemusikk med mer.

Lønn etter avtale. Helgearbeid må påregnes i forbindelse med seminarer og konferanser. Avspaseringsordning.

Kort søknad med CV og referanser sendes på e-post til monica@norskrockforbund.no eller til Norsk Rockforbund, Postboks 440, Sentrum, 0103 Oslo. Søknadsfrist 8. mai.

Tiltredelse etter avtale. Stillingen er en åremålsstilling på fire år.

For nærmere informasjon ta kontakt med daglig leder:

Monica Larsson
Daglig leder
Norsk Rockforbund

Postboks 440, Sentrum
0103 Oslo
t: 2414 1165
m: 9702 2420
w: www.norskrockforbund.no