Filtrer på tags

Musikkmiljøet møter scenekunstmiljøet

Musikkmiljøet møter scenekunstmiljøet

Inga Moen Danielsen er prosjektleder for Proscen – produsentenhet for scenekunst, og vil kort presentere organisasjonen og feltet. Proscen er en nyetablert interesse-/ nettverksorganisasjon og kompetansesenter for scenekunstfeltet på Vestlandet, med fokus på produsentleddet. Inga Moen Danielsen sitter i tillegg som styreleder i Brak, og har lang erfaring fra arrangørsiden innenfor musikkmiljøet. Hun vil snakke litt om mulige samarbeidsområder mellom feltene, og hvordan de to ulike miljøene kan dra bedre nytte av hverandre.

Fra scenekunstmiljøet kommer Thorleif Linhave Bamle som er regissør og kunstnerisk leder ved Bergen Prosjektteater. Han fikk sin praktiske utdannelse ved å gå i lære hos blant annet internasjonale storheter som Bjørn Melander og Jo Strømgren, og I 2005 etablerte han Bergen Prosjektteater hvor han bl.a. har jobbet med stykker som Blasted av Sarah Kane (DNS 2005), Guds Ku av Sigarev (DNS 2007) og Plastilina av Sigarev (BiT 2009). Han vil prate litt om kommunikasjon mellom to ulike uttrykksformer, samarbeid mellom regissør og musiker, scenekunstens egenart og hva musikere må vite før arbeidet kan begynne med å lage musikk til et stykke.

Fra musikkmiljøet har vi invitert Karin Park. I disse dager er hun snart aktuell med nytt album, men har i tillegg til sin musikk karriere, jobbet med det ulike utradisjonelle oppsetninger. Hun har både arbeidet med dansere fra Carte Blanche, og vært med og improvisert frem musikk under åpningen av Ekstremsportveko. Karin vil denne kvelden fortelle litt om sine erfaringer med å lage musikk for andre arrangement enn en vanlig konsert, fortelle litt om arbeidsprosessen rundt det, samarbeid mellom miljøene og om man kan lære noe av hverandre i slike samarbeidsoppsetninger.

Det er dermed igjen duket for et spennende og inspirerende kveld, hvor musikkmiljøet møter scenekunstmiljøet.

 

Sted. LANDMARK

Tid: kl 20 00