Filtrer på tags

Musikkmiljøet møter media

Musikkmiljøet møter media

Vi lover faglig påfyll, mingling og nye møter med interessante mennesker! Vi byr på ett glass vin og lett servering! Om du jobber innen media, musikk, film, kultur eller om du har interesse for disse feltene – du er hjertelig velkommen!

Tema for møtet er medienes dekning av kulturfeltet.

Vi har invitert Jan Landro, kulturredaktør i Bergens Tidende og Anders Nyland, fersk sjefredaktør i Bergensavisen, som vil fortelle om avisenes strategi når det gjelder kulturstoff – hva satser de på, hvilke stoffområder velger de bort, hvilke ressurser har de til rådighet for å dekke dette store feltet og hvordan vil de prioritere i fremtiden?

Wolfgang Wee, konstituert musikksjef i P3 og mP3 kommer for å fortelle om P3s musikkstrategi. Hvordan “overvåkes” det som skjer på musikkfronten i Bergen, er Bergens-artistene flinke nok til å være pådrivere for egen eksponering, er avstanden Oslo – Bergen er problem, har vi en god nok dialog inn mot en viktig kanal som P3?

Mikal Telle burde være kjent for de fleste, da han har vært borti det meste i musikkbyen Bergen de siste 10-12 årene. Ikke minst har han gjort seg veldig bemerket i media, både med artister og arrangementer han har jobbet med i tillegg til at han har vært en sterk stemme for musikkmiljøet i hele Norge.

Mikal vil gi noen eksempler på hvordan han har jobbet med media, og kanskje får du noen gode råd om hvordan du best kan få nettopp din sak på førstesiden eller din låt på A-listen i P3?

Siden det blir lett servering ber vi om at dere melder dere på hos:

post@bergenmediaby.no eller brak@brak.no innen tirsdag 28.april

 

Siste nytt