Filtrer på tags

Musikkmiljøet møter filmmiljøet

Musikkmiljøet møter filmmiljøet

Musikkmiljøet møter filmmiljøetNår: 28. mai, kl. 20.00Hvor: Landmark

I vår har Brak skapt møteplasser for musikkmiljøet og de andre kulturmiljøene i Bergen en gang i måneden på Landmark. De miljøene vi setter fokus på er design, scenekunst, film og media. Det vil si at vi ønsker å se hvor og hvordan det er mulig å samarbeide med de forskjellige miljøene, og forhåpentligvis skape gode relasjoner mellom musikkmiljøet og de andre miljøene i byen.

Til nå har musikkmiljøet møtt design-, scenekunst- og mediamiljøet, og det det har vært god stemning og spennende kvelder på disse bransjetreffene. Torsdag 28. mai blir det møte med filmmiljøet i samarbeid med Vestnorsk Filmsenter!

Denne kvelden er fokuset satt på filmmusikk, både hvordan man kan skrive musikk for film, og hvordan musikk ofte blir brukt i film.Vi har invitert Johan Modahl Leiva som er utdannet ved Berklee College of Music, Boston, med diplomgrad i filmmusikk. Han har bl.a. skrevet musikk for filmen “Mann Kvinne Kaffe” og dokumentarfilm, og benytter seg av alle typer musikk i sin komponering. Han vil fortelle litt om det å skrive musikk for film, arbeidsmetoder og verktøy og hvordan å jobbe med filmbransjen.I tillegg har vi invitert Pål Øie som har regi på filmer som “Villmark” og “Skjult”, samt en rekke kortfilmer. Han har også bakgrunn som manusforfatter og produsent. Han vil fortelle litt om hva en regissør gjerne ser etter når man skal ha musikk til film, hvor mye musikken inkluderes i planleggingsfasen og viktigheten av musikk i film i forhold til tempo og stemning.

Vi gleder oss enormt til denne kvelden, og er sikkert på et at den vil bli veldig spennende og inspirerende.

Møt opp på Landmark på torsdag 28. mai, kl. 20.00!