Filtrer på tags

MUO inviterer til informasjonsmøte

MUO inviterer til informasjonsmøte

Invitasjon til regionalt dialog- og informasjonsmøte
BERGEN, 15.januar

Musikkutstyrsordningen (MUO) inviterer til regionalt informasjonsmøte den 15. januar kl. 13.00 i Bergen. Møtet vil finne sted på Garage. Møtet arrangeres i samarbeid med Brak, Vestnorsk Jazzsenter og USF.

Vi ber alle som mottar denne invitasjonen å hjelpe oss med å spre den, og videresende eposten til aktuelle deltagere i din kommune, din organisasjon eller ditt miljø.

Dette møtet er åpent for alle interesserte. Vi ønsker spesielt å nå ut til alle innenfor rytmiske sjangerorganisasjoner, scener og konsertarrangører, øvingsfelleskap, musikere og offentlig ansatte med rytmisk musikk som fagfelt. Dette møtet omfatter regionen Hordaland og Sogn og Fjordane.

MUO tilbyr reisestøtte til de med reisekostnad over 1000 kr. Maks tilskudd er 1000 kr som gjelder én person pr lag/org. Ta kontakt med MUO i forkant av møtet, dersom dette er aktuelt for deg. (post@utstyrsordningen.no)

Av hensyn til bevertning må vi be om bindende påmelding innen torsdag 7. januar. Send påmeldingen med navn og telefonnr til brak@brak.no.

Program:

13.00 – 13.30: Velkommen/introduksjon

13.30 – 14.00: Lunsj

14.00 – 16.00: Informasjon om Musikkutstyrsordningens støtteområder

16.00 – 17.00: Spørsmål, svar og oppsummering

Om Musikkutstyrsordningen

Musikkutstyrsordningen er en organisasjon opprettet gjennom en sammenslåing av Norgesnettet og Musikkverkstedsordningen(MVO). Organisasjonen ble stiftet av Norsk Rockforbund, Norsk Jazzforum, Landslaget for Spelemenn, Norsk Folkemusikk og Danselag og Norgesnettet den 21. november 2008. Organisasjonen startet sin virksomhet 1. januar 2009.

Musikkutstyrsordningen er opprettet for å ivareta gode tekniske vilkår på norske spillesteder, konsertarrangører og øvingsfellesskap over det hele landet. Vi skal også gi tilskudd til bygging av øvingslokaler og scener. Musikkutstyrsordningen har i 2009 hatt et særlig fokus på Musikkbinger.