Filtrer på tags

Metal-loppemarked til inntekt for barnehjemsbarn i Bergen

Hole in the Sky-festivalen 2010 ønsker å gjennomføre et helt nytt konsept. Som dere kanskje vet gjennomfører vi HITS for KIDZ for tredje gang på rad, og har i år lyst å utvide fokuset på barn og unge. Vi ønsker å lage et loppemarked under festivalen på USF Verftet i rommet Sardinen.

Inntektene fra loppemarkedet vil gå til prosjektet “Kom nærmere”. Dette er et teater/musikk-lag bestående av medlemmer som er, eller som tidligere har vært i kontakt med barnevernet. Laget er etablert for å danne organisatorisk og økonomisk ramme for teater/musikkaktiviteter rettet mot vanskeligstilte barn og ungdom i Bergen og omegn. Musiker og musikkterapeut Viggo Krüger (tidligere medlem i Pogo Pops) er leder for “Kom nærmere” og er vår kontaktperson mot disse barna/ungdommene. Vi ser også på muligheten for å involvere noen av disse barna under avvikling av loppemarkedet og HITS for KIDZ.

Til dette loppemarkedet trenger vi å få inn lopper fra deg, enten du er “vanlig” mann i gaten eller profilert musiker. Med lopper mener vi her “produkter” som kan representere rocke-/metalscenen. Det kan være et instrument, en skinnjakke, naglearmbånd, en kjole, en hodeskalle-ring, flamme-lampett, fløyelsskjørt etc. Vi ønsker å dele inn loppene i to: vanlige metal-lopper (inviter gjerne venner og kjente til å komme med lopper) og band-relaterte lopper som kan knyttes opp mot (ditt?) band og som dermed vil ha en ekstra verdi og generere litt mer penger.

Loppene skal selges til publikummet på festivalen og må dermed være tilpasset dem.

Forslag til hva som kan gis:
– Smykker, naglestæsj, plakater, musikkutstyr (gitar, pedaler, trommestikker etc), klær (helst ikke merch med mindre det er spesielle produkter), bukser, kjoler, topper, bukser, skjerf, caps, luer etc, vinyl/CD/DVD special editions eller pakker, sko, pynt, lysestaker, askebegre, kaffekopper etc etc.

NB: Vi ønsker helst ikke (promo-)cd’er og merch da disse typer produkter vil selges i andre boder under festivalen. Dersom dere vil donere en cd-pakke med special edition vinyl eller CD’er er det klart mulig.

Om vi får inn en del større ting med stor verdi som instrumenter, spesielle bilder, utstyr, klær etc vurderer vi å ha en fin liten uhøytidlig metalauksjon for å generere mer penger til formålet.

Ta gjerne kontakt på lopper@holeinthesky.no, eller ring oss på på 90527808

 

Siste nytt