Filtrer på tags

Ledige studioer på Bergen Kjøtt

Ledige studioer på Bergen Kjøtt

Bergen Kjøtt er straks ferdig med oppussingen av fasaden, og nå mulighet for nye leietakere.

Det er studioer tilgjengelig i flere prisklasser. Interesserte kan ta kontakt på foreningen@bergenkjott.org eller telefon 92688802.

Som leietaker på Bergen Kjøtt blir man en del av en av de mest spennende kulturarenaene i Norge. I tillegg til eget studio (hvor strøm- og internett er en del av den faste husleien) vil man få noen av Norges beste musikere og artister som naboer. Som leietager her har man tilgang til å bruke Storsalen i 2. etasje og prosjektrommet i 1. etasje som utprøvings-rom (når det ikke er i annen bruk), og fremover skal det opprettes et felles snekkerverksted hvor ulike ting kan bygges. Hver etasje har eget kjøkken og felles spiserom, og det er et tilgjengelig møte- eller konferanserom på huset som kan lånes av husets leietagere.

Stiftelsen Bergen Kjøtt er en ikke-næringsdrivende stiftelse, som jobber for å at Bergen Kjøtt skal være et attraktivt og tilgjengelig sted for artister, kunstnere og kulturarbeidere, og at publikum skal få oppleve et vidt spekter av kunstneriske uttrykk som musikk, visuell kunst og tverrfaglige kunstformer på huset.

Les mer om Bergen Kjøtt på nettsidene: https://www.bergenkjott.org/

Siste nytt