Filtrer på tags

Låtskriverworkshop for ungdom i høstferien!

Låtskriverworkshop for ungdom i høstferien!

Er du sanger og drømmer om å skrive egne låter, men trenger litt hjelp til å komme igang eller fullføre? Kurset passer for deg som er litt igang med låtskriving fra før, og deg som vil prøve å skrive for første gang! 
Du får også litt erfaring med innspilling og hvordan det fungerer. 

Den bergenske artisten MYRNA gir deg tips til ulike fremgangsmetoder og verktøy. Vi fokuserer på «tekst og melodi» og siste dagen avsluttes med innspilling* i anerkjente tomtomstudio. Du kan jobbe selvstendig eller sammen med andre. Plass til 8 vokalister. Sjanger: pop/r&b (akustisk/elektronisk)

Dato: Høstferien (uke 41), fra 8.-12.oktober
Sted: tomtomstudio, USF Verftet, Bergen

Pris: 1500,-

Mandag kl 12-14.30
Tirsdag kl 12-14.30
Onsdag kl 12-14.30
Torsdag kl 12-14.30
Fredag: vi setter tidspunkt for innspilling ila uken

Påmld & spm: mail@myrnabraza.no

* Innspilling gjelder sanger som blir ferdige ila kurset.
Sangen din kan du dele fritt i etterkant

Hvem vi er:

https://www.tomtommyrna.com/

Tomtom&Myrna er en produksjonsduo med et lite, uavhengig plateselskap, basert i tomtomstudio på USF Verftet i Bergen.
Vi jobber med et stort og variert nettverk av artister, band og musikere i alle sjangre.

THOMAS “TOMTOM” HAUGLAND // Musikkprodusent
– Tomtom har jobbet med mange av Norges største artister siden 1999, bl.a: Aurora, Kygo, Allan Walker, Madcon, Tone Damli, Lars Vaular, Vinni, Kurt Nilsen m.fl. Tomtom produserer også musikk til TV, radio og teater, og er trommis i ulike band.

MYRNA // Artist, låtskriver, vokalcoach
– MYRNA ble først kjent i Norge i 2004, som stemmen bak Spetakkel sin hit «Kem Råkkar», og har siden vært en aktiv utøver, med mange konserter, og flere musikalske samarbeid og soloalbum bak seg. MYRNA har vært oppvarmingsartist for de amerikanske soulartistene Dwele, Raphael Saadiq og Ryan Leslie, skriver låter for og med andre artister, har turnert i London og Filippinene, sunget i TV-program som Beat for Beat, Lydverket og Det Store Korslaget, og spilt konserter på bl.a Rockefeller, Bergen Live, & mange norske festivaler & spillesteder. MYRNA har en unik evne til å coache unge talenter og få frem det beste i dem, og flere gjør det bra på den norske musikkscenen idag, bl.a Halie, Julian Luna(Closed Doors), HEDDA, Jez_ebel, Patrick Jørgensen, Ida Knutsen, Mathea-Mari m.fl.

Siste nytt