Filtrer på tags

Lag månedens låt og vinn en Tjuvstart til 50.000!

Artistorganisasjonen GramArt og Kingsize har slått kreftene sammen for å hjelpe frem norske musikktalenter. Nå bør sultne artister jobbe hardt, og gjøre seg klare for en konkurranse hvor du kan vinne er seriøs Tjuvstart på karieren!

Artistorganisasjonen GramArt er landets største interesseorganisasjon for norske artister og de jobber til daglig med å spre kunnskap og informasjon om musikkbransjen til norske artister, slik at hverdagen deres gjøres enklere.

Kingsize er ikke bare Norges største hiphop webside, de har også den strørste samlingen av Norske rap artister på sitt Kingsize Community. Litt under 3.000 artister har lastet opp over 7.000 låter av høyst varierende kvalitet. Nå ønsker Kingsize å gi de som jobber virkelig seriøst og har talent, en mulighet til å vise seg for et enda større publikum.

Artistorganisasjonen GramArt og Kingsize samarbeider nå om å sette et fokus på norsk hip hop! Det er derfor en sann glede å sammen kunne presentere Norges eneste Hip Hop pris, artistprisen Tjuvstart.

Vinneren av prisen får go’ pakka bestående av:10.000 Kroner Cash fra GramArt
Profesjonell photoshoot med Kingsize fotograf Mathias Fossum
Media brief og hjelp med presseskriv
Varme opp for en stor artist i Oslo
Bli profilert bruker på kingsize.no
1 års medlemskap i GramArt
Singel design av de prisvinnende Kingsize designerene Haydays
Opptrykk av 1.000 promosingler fra Dicentia
Klær fra Dickies og New Era
Intervju på kingsize tv
Bransje dag i Oslo

Slik går konkurransen:
1-9 februar: Artister får tid til å laste opp sin låt til konkurransen
10-28 februar: Det åpnes for stemming, og Kingsize brukerene kan gi en stemme pr dag på sine favoritt låter. De 3 som er på topp når lista stenger, blir finalister og vinnere av månedends Tjuvstart.

Akkurat det samme skjer da i mars og april.

For å hindre juks og sørge for at den rette artisten vinner, har de satt sammen en jury med både Hip Hop og bransje- peil. Juryen består av:
Mathias Rødahl, (Kingsize redaktør) Hilde Wahl (Prosjektleder GramArt) Torstein Holen (2xH general) Teddy Touch (DJ og produsent) OnklP & Jaa9 (Ambassadører for Tjuvstart del 1) , Merethe LaVerdi (Manager) Bjørn Rogstad (Sjef EMI Music), Tommy Tee (Nuff said).

Så last opp låtene deres her før 10 februar, så er dere med i konkurransen. Da kan dere selvfølgelig promotere profilen deres både her og ellers på nettet.