Filtrer på tags

Ballade: L.U:N.A vinner av NOPA-stipendet

Ballade: L.U:N.A vinner av NOPA-stipendet

– Det er så nært hjertet mitt, spesielt fordi det er en låtskriverpris, sa en glad prisvinner.

Det er ubeskrivelig! Jeg hadde ikke ord da jeg ble overrasket med prisen, sa en glad Mia Roussel, kjent som L.U:N.A, da hun fikk vite at hun er årets vinner av NOPA-stipendet. – Det er så nært hjertet mitt, spesielt fordi det er en låtskriverpris. Jeg har skrevet siden jeg var ni år gammel, fordi det er en måte jeg får uttrykke meg selv på. NOPA er genialt for oss som lager musikk, så jeg er evig takknemlig.

Den bergensbaserte låtskriveren og artisten ble født i Chamonix, Frankrike, omringet av en familie med mye kreativitet. Hun flyttet til Bergen som syvåring, og de siste årene har hun laget musikk sammen med broren sin, Leo Roussel.

Pasha, Lil Halima, Stine Andreassen (The Northern Belle/Silver Lining) og Pål Vindenes (Kakkmaddafakka) har vært juryen som har plukket ut Mia Roussel som årets vinner av NOPA-stipendet. Stipendet er på 40.000 kroner, og går til låtskrivere juryen tror kommer til å prege musikklivet fremover.

Under by:Larm skal L.U:N.A delta i en samtale med Lars Vaular om å skrive låter, og samtalen modereres av musikksjef i NRK P3, Ida Eline Tangen. Les mer på eventet på Facebook.

Les hele artikkelen på Ballade.

Siste nytt