Filtrer på tags

Kvinner og toppledelse, Hiphop-hoder og selveste Kåre Vestrheim i samtale – Tredje konferanseslipp er her!

Kvinner og toppledelse, Hiphop-hoder og selveste Kåre Vestrheim i samtale - Tredje konferanseslipp er her!

Det er med stor begeistring vi presenterer vårt tredje konferanseslipp på Vill Vill Vest. Vi inviterer til livepodcast med «Kvinner og toppledelse» med Tonje Kaada (Øyafestivalen) Silje Larsen Borgan (Little Big Sister) og Kathrine Synnes Finnskog (Music Norway), Hiphop-hoder; en panelsamtale om hvordan hiphopen har gått fra å være et undergrunnsfenomen til allemannseie, og sist - men absolutt ikke minst, en samtale med den så smått legendariske Kåre Vestrheim.

Kvinner og toppledelse
En forsvinnende liten del av toppledere i privat næringsliv er kvinner, selv i Norge, ett av verdens mest likestilte land. Hvordan skal vi sikre at flere dyktige kvinner kommer seg til toppen? Hvilke egenskaper har morgendagens ledere?  Er det å være toppleder forenelig med å være en god mor eller far? Jelena og Heidi i Econa (interesse- og arbeidstakerorganisasjonen for masterutdannede økonomer) inviterer eminente gjester til en lettbeint prat om temaet. Du får høre alt fra våre gjesters beste tips til å nå toppen og hvilke erfaringer de har opparbeidet seg, til hvilken realityserie de helst ville delta i. Med andre ord; en innholdsrik podcast, som annenhver uke gir deg ulike synspunkter på saken. Vi inviterer vi til livepodcast med «Kvinner og toppledelse» med Tonje Kaada (Øyafestivalen) Silje Larsen Borgan (Little Big Sister) og Kathrine Synnes Finnskog (Music Norway)

Hiphop-hoder
Fra å være et undergrunnsfenomen i opposisjon, har hiphop eksplodert og blitt allemannseie. Denne panelsamtalen tar utgangspunkt i Øyvind Holen sine bøker ‘Hiphop-hoder’ fra 2004 og ‘Nye hiphop-hoder’ utgitt i 2018 og vil gjennom samtaler med Son of Light -som har vært med å definere sjangeren helt fra starten – og Linni, som er endel av den nye generasjoner som pusher sjangeren videre, gi et innblikk i utviklingen fra undergrunnskultur til hiphop som allemannseie. Dette er en panelsamtale for hiphopere, musikkinteresserte og alle som er opptatt av populærkultur.

Kåre Vestrheim
Kåre Vestrheim er en bauta innenfor norsk musikkliv. Han startet sin musikalske karriere med rockebandet Locomotives på 90-tallet og har etter det etablert seg som en svært habil musiker, filmkomponist og produsent. I hans studio Propeller Music Division (som også har et assosiert plateselskap) har han produsert plater for Emilie Nicolas, Highasakite, Motorpsycho, Marit Larsen og utallige mange flere artister. På Vill Vill Vest får du oppleve Kåre Vestrheim i samtale med kulturjournalist og musikkansvarlig i BA Ørjan Nilsson.

Siste nytt