Filtrer på tags

Invitasjon til Lansering av Musikkbingene 2009

Invitasjon til Lansering av Musikkbingene 2009

Regjeringen har satset stort på musikkbinger i 2009. Med 10 millioner kroner fra Kultur- og kirkedepartementet og sponsormidler fra Norsk Tipping, skal Musikkutstyrsordningen (MUO) utplassere 76 musikkbinger i store og små kommuner i hele landet.

I forbindelse med denne storsatsingen markerer MUO med et lanseringsprogram på Marineholmen i Bergen, og Kulturminister Trond Giske vil være tilstede for markere lanseringen. Vi ønsker dere velkommen til:

Marineholmen i Bergen (Thormøhlens gate 49)
Onsdag 9. September, kl 19.00.

Kl 20.00 starter det offisielle lanseringsprogrammet:Musikkinnslag fra scene: Sgt Petter
Velkommen ved Musikkutstyrsordningen, Brak og AKKS
Musikkinnslag fra scene: The Pink Robots
Tale ved statsråd Trond Giske
Musikkinnslag fra scene: The Pink Robots

Arrangementsprogrammet er ferdig ca kl 21.00. Det vil bli enkel beverting. Arrangementet er i samarbeid med AKKS Bergen og Brak.

På Marineholmen vil det i løpet av høsten 2009 bli utplassert 16 musikkbinger. Det er nå ett år siden storbrannen i Skuteviksbodene, der rundt 60 Bergensband mistet sine øvingslokaler. Brannen bidro til at mangelen på øvingslokaler i Bergen ble enda mer prekær. De nye musikkbingene, og øvingskapasiteten det medfører, vil med andre ord ha stor betydning for hele Bergens musikkmiljø!

Hva er en musikkbinge?
En musikkbinge er et førsteklasses ferdig utstyrt øvingslokale på ca 25 kvm, som leveres i container- eller brakkeformat. Mange er nok nysgjerrige på hvordan disse bingene blir seende ut. På onsdag vil dere altså få mulighet til å se både utsiden og innsiden av bingene, altså en liten snikpremiere før de faste bingene er på plass ved utgangen av året.