Filtrer på tags

Hulen søker Økonomiansvarlig

Hulen søker Økonomiansvarlig

Vil du være med å drive en av Norges beste konsertscener? 31. mai skal Hulens Representantskap velge ny Økonomiansvarlig til styret, og det kan bli nettopp deg.

Søknadsfrist 26. mai

Spesifikt om stillingen:

Styret er ansvarlig for en økonomi med rundt 5 millioner kr i årlig omsetning. Økonomiansvarlig jobber med å holde god oversikt over økonomien med månedsoversikter, regnskap, følge budsjetter, betale regninger og holde kontakt med regnskapsfører og revisor. Dette er en utrolig viktig stilling med fokus på en riktig kombinasjon av satsningsområder og kostnadskontroll. Økonomiansvarlig har personalansvar for HA-gruppen, som har ansvaret på hvert kveldsarrangement og fører dagsoppgjør.

Stillingen gjelder for ett år. Det å sitte i styret på Hulen er tidkrevende arbeid, men det er også utrolig givende, lærerikt og en veldig god erfaring å ta med seg videre i arbeidslivet.

Ønskede egenskaper:
Genuin interesse for å skape en bedre hverdag for frivillige og gjester på Hulen.
Evne til å prioritere arbeidsoppgaver og fordele dem jevnt og rettferdig med andre.
Musikkinteresse. Styret skal sammen med bookinggruppen forme Hulens musikalske program.
Evnen til å diskutere sammen, ha egne meninger om saker, men stå bak avgjørelser som styret tar.

Du trenger ikke tidligere styreerfaring eller å ha vært frivillig på Hulen for å stille til styret.

Kandidater bes melde sitt kandidatur til valgkomiteen på valg@hulen.no fortløpende, senest 26. mai.

For spørsmål om stillingen eller valget ta kontakt med:

Kaja Ely Aarskog
tlf: 930 82 528
e-post: kajaeaa@gmail.com

Eirik Wiersholm Gjære
tlf: 905 22 579
e-post: gjaere@icloud.com

Christoffer Lorenzen
tlf: 402 92 068
e-post: christofferal@gmail.com

Om styret i Hulen

Styret på Hulen består av totalt ti personer og fungerer samlet som en daglig leder-stilling som arbeider med å ivareta den daglige driften av Hulen. Som styremedlem jobber du tett sammen med resten av styret for å skape fantastiske konsertopplevelser, drifte baren, skape et trygt miljø for gjestene med dyktig vertskap og bidra til at fremadstormende band får fotfeste i musikkbransjen via Hulens scene, som opp gjennom årene har opparbeidet seg legendestatus. Styret på Hulen står også for organisering av frivillige, rekruttering, internfester, vaktlister, økonomistyring og mye mer.

Gjennom arbeidet ditt får du virkelig testet og utviklet dine egenskaper innen personalansvar, økonomistyring, samarbeid og lederegenskaper. Det ligger hardt arbeid bak de mange minneverdige konsertopplevelsene og klubbkveldene som arrangeres. Slikt arbeid er også det som kan gi deg muligheten til å kapre drømmejobben senere i livet. Hulen har fostret mange dyktige personer innen kulturlivet, politikken og næringslivet.

Siste nytt