Økonomiskolen – Artistskatt i utlandet

Denne våren vil Brak ha økonomi for artister, arrangører og øvrig bransje som hovedtema – og lanserer kursserien Økonomiskolen.

På kurset lærer du om

Du opptrer i utlandet mot honorar. Hvor mye skatt trekkes på forhånd i de ulike landene? Finnes det tilfeller der man kan unngå slike trekk, sånn at man heller skatter direkte til gode, gamle Norge? Når forhåndstrekk er uunngåelig; hvilken dokumentasjon er påkrevd for å unngå dobbeltbeskatning? Hvordan søker man om å slippe «withholding tax», hvordan får man bekreftet skattekreditt hos norske myndigheter etter å ha skattet i utlandet – og hvor komplisert og tidkrevende er disse prosessene?

Dette er ikke en innføring i skatteunndragelse. Dette er et kurs for glade skattebetalere, som ønsker å sikre seg mot dobbeltbeskatning.

Kursholdere

Moderator – Tonje E. Peersen, manager for Enslaved i Peersen Production AS. Tonje betaler sin skatt med glede; men da helst til rett land og helst ikke en gang til hjemme i Norge.

Ekspert – Henning Tomren, advokatfullmektig hos Advokatfirmaet PricewaterhouseCoopers AS. Kommer fra tidligere Vassdal & Eriksen; kjenner musikk- og skattebransjen meget godt.

Påmelding

Dato: 18.03.14
Tidspunkt: 17.00 – 21.00
Sted: USF Verftet

Gratis påmelding for Brak-medlemmer i skjema under. Gramart-medlemmer som ikke er medlem i Brak kan melde seg på ved å sende e-post til brak@brak.no.

Kurset gjøres i samarbeid med GramArt.

Meld meg på!

Bookings are closed for this event.

Siste nytt