Feedback

Da var det fullt! Men grunnet mange påmeldte og stor interesse vil vi gi plass til to ekstra band/artister som skriver den beste begrunnelsen til hvorfor de vil delta på Feedback. Vi holder derfor påmeldingsskjema åpent.

Feedback er en modul i det nye programmet Eksportskolen, og har som mål å gi konstruktive tilbakemeldinger til artister på musikk og profil. Det nye prosjektet skal hjelpe både nystarta artistprosjekt og profesjonelle musikere å utvikle seg og nå et nytt nivå i sin musikalske karriere. Feedback i Bergen er bare for medlemmer av Brak.

Påmelding for artister startet den 3.mars, og det er bare 6 plasser – så vær tidlig ute.  Du kan melde deg på Feedback her. Artistene som får plass blir plukket etter første mann til mølla-prinsippet og materialet grundig gjennomgått av tilbakemeldingspanelene i forkant av arrangementet.

Panelene

Artistene vil få tilbakemelding fra et musikkpanel og et profilpanel. Tilbakemeldingen i hvert panel vil ta 30 minutter; tilsammen
1 time per artist.

Musikkpanelet

  • Matias Tellez (Matias har gått veien fra Urørt til å gi ut to plater som soloartist under Sony BMG og New Records. Nå konsenterer han seg om de velkjente bandene Young Dreams og Put Your Hands Up For Neo-Tokyo.)
  • Iver Sandøy (Trommeslager i Emmerhoff & The Melancholy Babies, Trinacria og Manngard. Produsent i Solslottet og Duper studio, og har produsert blant annet siste platen til Enslaved og Sahg. Har vært tekniker på de tre siste platene til Kaizers Orchestra.)
  • Kristian Stockhaus (Vokalist og gitarist i bandet Ungdomskulen og solo-prosjektet Stockhaus. Er også arrangør, står bak flere av byens DJ-konsept og driver som produsent.)

Profilpanelet

  • Ingis (Utdanna i grafisk design og illustrasjon i England. I tillegg til klesdesign har Ingis designet cover art og profil til blant annet moi, Karen Park, Susanne Sundfør, The Alexandria Quartet og Lars Vaular.)
  • Ottar Schanke Eikum (Startet Malakoff Rockefestival. Jobber nå som bookingagent i Mentometer og representerer artister som Turboneger, Timbuktu, Bjørn Eidsvåg, Vinni, Lars Vaular, Hellbillies, Kaveh og Silya.)
  • Karen Sofie Sørensen (Leder for Brak, interesse- og kompetanseorganisasjonen for musikk i Hordaland og Sogn og Fjordane.)

Påmelding

Påmelding til Feedback er åpnet på denne linken.

Siste nytt