Eksportskolen på by:Larm

Music Norway og de regionale kompetansesentrene for musikk (Brak, STAR, SØRF, Tempo, ØKS og KOFOR) presenterer Eksportskolen på by:Larm.

Å jobbe med musikk er en drøm for mange. Det er en tøff bransje som krever innsats, mot, vilje og overbevisning – men også planlegging, kompetanse, nettverk, ressurser. Har du ambisjoner som artist eller band? Vil du bli manager, agent eller promotere artister nasjonalt og internasjonalt? Vil du utvikle ditt eget forretningstalent eller jobbe med et artistisk talent – da er Eksportskolen noe for deg.

 

Program fredag 28. februar, møterom 4:

10-10.45: Musikkbransjen på en skoletime
Hvem gjør egentlig hva i musikkbransjen og hvem bør du samarbeide med?

11-12: Møt din mentor
Speeddate med din drømmementor.

12-13 Storefri
Gratis matpakke og en kopp kaffe.

13-13.45: Digital markedsføring og promotering i en global musikkverden.
Norge er best i verden på digitalt musikksalg. Hvordan blir du best på digital promo?

14-14.45: Internasjonalisering
Rett på sak eller gå rundt grøten?

15.00-15.45 Utenlandsturné og skatt
Hvordan betaler du skatt til rett land og ikke dobbelt opp?

16-17.30: Forretningsplan for dummies (les: musikkbransjen)
Innføring i forretningsplanlegging og hvorfor det er viktig å ha en plan for din bedrift og formulere din forretningsidé – uansett bransje.

 

Om eksportskolen

Eksportskolen er et kursopplegg i 10 moduler som har til hensikt å bygge sterkere aktører innen musikknæringen i hver enkelt regionen og nasjonalt. Med dette samarbeidet vil vi ivareta kompetanseflyt over hele landet og Eksportskolen skal gi aktørene den nødvendige erfaringen og kunnskapen man trenger for å skape en bærekraftig internasjonal karriere.

Les mer om de ulike modulene og hvordan du melder deg på: www.musikkeksportskolen.no

På by:Larm presenteres en introduksjon til Eksportskolen via en hel dag med noenlunde fornuftige og lærerike foredrag. Du kan delta på et eller flere av disse kursene. Seminarene på by:Larm er kun åpne for registrerte delegater.

 

 

Siste nytt