OBS: UTSATT – DIY-dagen

OBS: UTSATT - DIY-dagen

I samarbeid med BandOrg, NOPA, og TONO presenterer Brak DIY-dagen! Denne gangen retter vi fokus på artistvirksomhet, og du får foredrag innen økonomi, juss, opphavsrett, kreative verktøy og mer!

OBS: Som følge av Helsedirektoratets nye vedtak utsettes DIY-dagen på ubestemt tidspunkt. Mer informasjon kommer.

 

Program:
11:30 – Bruksanvisning for band og artister // BandOrg
13:00 – Lunsj
13:30 – Samples som kreativt verktøy // NOPA
14:15 – TONO-medlemmer tjener mer // TONO
15:30 – TBA

Fagdagen er gratis, men vi ønsker at du melder deg på: https://forms.gle/t3WSHYCuuSTjdZGW9

– Bruksansvisning for band og artister:
Har dere fått tilbud om artistavtale og synes det er vanskelig å tolke kontrakten? Hva er egentlig en platekontrakt? Hvem har opphavsrett til musikken deres? Er bandvirksomheten deres hobby eller næringsvirksomhet? Seminaret er basert på BandOrgs håndbok om samme tema, men vil gå mer i dybden på populære tema enn hva boken tillater. Det blir også en innføring i relevante foretaksformer for band, merverdiavgift, skatt og relevant kontraktsjuss.

Olle Kronvall er utdannet økonom med entreprenørskap som fagfelt, og har tidligere drevet artistmanagement. Kronvall jobber nå som oppstarts– og vekstspesialist i DNB hvor han hjelper gründere, mange av disse er artister og musikere.

Aki Johannes Viitala er utdannet advokat og omtalt av Finansavisen som Norges yngste partner (2019). Han har unik erfaring som advokat og musiker, hvor Viitala har vært på alle sider av forhandlingsbordet.

– Samples som kreativt verktøy:
Hvordan kan du bruke ny teknologi for å være kreativ? Stian tar for seg den lett tilgjengelige appen Samplr og demonstrerer hvordan man kan bruke den som verktøy for å skrive låter og opptre live.

Stian Balducci er en elektronisk musiker med bakgrunn i både klubb og improvisasjonsmusikk, og ved siden av sitt virke som musiker underviser på UiA. Han er aktiv med aliaset +plattform (som vant Spellemannsprisen i elektronika for 2017) og i en rekke andre konstellasjoner samt med klubbkonseptet /grå som går av stabelen på Blå i Oslo.

– TONO-medlemmer tjener mer:
Dersom du skriver musikk og sangtekster, er det lurt å være medlem i TONO. I 2019 har nesten 33 000 norske komponister, tekstforfattere og musikkforlag forvaltningskontrakt med TONO – både heltidsmusikere og på hobbybasis. Opphavsrettsforvaltning er ikke alltid det enkleste å forstå seg på – derfor tar medlemskonsulent Håvard Offer-Ohlsen turen over fjellet for å svare på alle dine TONO-spørsmål!

 

Arrangement på facebook

Siste nytt