Samtale med Bob Stanley

I samarbeid med ENO, Nabovarsel og Robotbutikken inviterer Brak til samtale med Bob Stanley.

I over 20 år har Bob Stanley laget musikk med kritikerroste Saint Etienne. Samtidig har han skrevet flere artikler og essays som musikkjournalist. Nå er han ute med boken ”Yeah Yeah Yeah”, som på anekdotisk og underholdende vis går gjennom popmusikkens historie.

Deler erfaringer

Men denne dagen skal det handle om Saint Etienne og det å skape og håndtere suksess som band. I samtale med Eirik Kydland skal Bob Stanley, med over 20 års erfaring, fortelle litt om hvordan Saint Etienne jobbet for å få oppmerksomhet og blest rundt musikken sin. Vi anbefaler alle som liker bandet eller som er nysgjerrige på hva som funket for dem å ta turen til Østre og få med seg 45min med røverhistorier.

 

Flere arrangement

Få også med deg samtalen med Bob Stanley på Biblioteket når Tid for tidsskrift med ENO som har bokbad tirsdag 18. februar. Stanley er også DJ under Nabovarselfestivalen torsdag 20. februar, men denne fredagen er altså Stanley klar for å møte Brak-medlemmer og andre interesserte for å dele erfaringer og gi råd til band.

Påmelding

Møt opp på Østre (Østre Skostredet 3, 2.egt) fredag 21. februar 14:30 – ingen påmelding nødvendig. Arrangementet er gratis.

 

 

Siste nytt