Arrangørsamling 2014

Arrangørsamling har som mål å samle konsertarrangører til et forum for å diskutere felles problemstillinger. Den 12. mars er det foreløpige programmet:

18:00 Skjenkekontoret kommer på besøk

Skjenkekontoret ved Gro Gaarder informerer om arbeidet med Kulturskjenking. Etterpå blir det åpent for spørsmål om det som er blitt kjent som kulturhalvtimen og om skjenkeregler generelt.

19:00 Billettsystemer – hvilket er best?

Brak vil starte samtalen med å diskutere utregninger som viser hvilke billettsystem som er best i hvilke prisklasser. Etterpå blir det åpent for deltagere å komme med sine erfaringer og anbefalinger. Det vil være tilbudskriv tilgjengelig fra både Billettservice, TicketCo, Hoopla og LinTicket under samlingen.

19:30 Pause og pizza

Brak spanderer pizza og hygge.

 19:45 Konsertkalendere og felles konserstart

Det finnes utallige kulturkalendere; BA, BT, Natt&Dag og Underskog for å nevne noen få. Vi diskuterer hvilke erfaringer vi har med de forskjellige, og hvilke som er best brukt blant forskjellige målgrupper.

20:30 Showcase-festival

Trondheim Calling er blitt en suksess, og by:Larm i Oslo er fortsatt ekstremt populært. Det er kanskje på tide Bergen arrangerer sin egen showcase-festival. Er dette noe arrangørene i Bergen ønsker å få til et samarbeid om?

Ca. 21:00 Ferdig

 

Meld meg på!

Bookings are closed for this event.

Siste nytt