Filtrer på tags

Gratulerer til de nye Masterdeltakerne!

Gratulerer til de nye Masterdeltakerne!

Master er et skreddersydd ledelsesprogram for unge, dyktige og fremoverlente bransjetalenter i norsk musikkbransje. Programmet har som mål å ruste deltagerne opp til å lede et selskap samt forvalte rettigheter og karrierer i Norge og internasjonalt.

Master består av inspirerende fagsamlinger samt individuell oppfølging over en periode på litt under ett år. Programmet har oppstart august 2020 og gjøres i samarbeid med de regionale kompetansesentrene for musikk: Møst, ØKS, Sørf, Star, Brak, Tempo, KOFOR og RYK.

To deltakere er med fra Vestland: Aldin Duratovic og Øyvind Grimsgaard. Vi gratulerer!

Aldin Duratovic:
Opprinnelig bosnisk, oppvokst på Løvstakken. Begynte som manager i 2015 for bandet Hansi ´n The Jammers. Deretter begynte han å jobbe med SALTI og TJ DanSon i 2016. Bestemte seg i 2017 for å gjøre dette 100%, og startet Duratovic Management. Derifra fortsatte Duratovic å bygge på rosteren og signerte artistene CCA Jonas, Laurent, Mazen Awad, 8lanco, samt produsentene BBMario og Prettiboi. I begynnelsen av 2019 var han med på å starte plateselskapet Get FAT. som nå har en utvidet distroavtale med Universal. I september 2019 bestemte han og mentoren sin Geir Luedy at det var på tide å slå sammen kreftene, så han tok med seg rosteren og begynte å jobbe i MADE.

Øyvind Grimsgaard:
Øyvind er manager i Paperclip og jobber blant annet med artister som Konradsen, Hanne Mjøen, Jakob Ogawa og Satin Jackets. Øyvind er utdannet siviløkonom fra NHH og har tidligere grunnlagt konsertarrangørselskapet Mount Event AS, management- og bookingselskapet Wake Management AS og vært booker for Hulen, UKEN og Campusfestivalen.

 

Les hele saken fra Music Norway her.

Siste nytt