Filtrer på tags

Foredrag om teknisk festivalproduksjon – Oslo 23. mai

Foredrag om teknisk festivalproduksjon - Oslo 23. mai

I dette foredraget tar Asbjørn Ebbesvik og Stig Aron Kamonen dere gjennom hele prosessen fra starten av planleggingen til endt arrangement, og deler erfaringer fra sitt mangeårige arbeid som teknisk produsent og stage manager.

Kurset er gratis og det er begrenset antall plasser.

Temaer
– Roller, ansvarsområder og organisasjonsstruktur
– Produksjonsnivå og bransjestandarder
– Prosjektering, budsjettering og leverandøravtaler
– Teknisk spesifisering og logistikk
– Bemanning
– Artist-advance, dialog og produksjonsplanlegging
– Produksjonsplanen
– Avvikling og tidsstyring
– Logistikk og orden
– Kontinuitet, trivsel og god ledelse

Hvem passer foredraget for?
Foredraget passer for festival- og konsertarrangører, produsenter, prosjektledere, scenemestere, crew og tekniske leverandører som ønsker å bidra til forutsigbarhet og bedret standard i produksjonene de er en del av. Krever ingen forkunnskaper.

Om Asbjørn Ebbesvik
Asbjørn har bakgrunn som freelance lydtekniker, turnéleder og teknisk produsent. Han reiser med etablerte artister, har faste oppdrag for konsertscener og har vært teknisk produsent for en rekke festivaler og arrangementer. Han går inn i sitt tolvte år som teknisk produsent for Malakoff Rockfestival, en festival som er kjent for sin presise produksjon og evnen til å ta vare på publikum, artister og mannskap på en spesielt god måte.

Om Stig Aron Kamonen
Stig Aron har jobbet som lydtekniker siden 1994 og har 15 års erfaring som produksjons- og turnéleder for mange av landets artister. Kamonen flyttet i 2011 til Høyanger, der han har etablert firmaet OnCue Music Productions AS, og har de senere årene også vært scenemester på Malakoff Rockfestival, Jugendfest og Førdefestivalen.

Sted: Musikkutstyrsordningen, Øvre Slottsgate 2 B, 0157 Oslo
Tid: Tirsdag 23. mai 2017, kl. 12.00-15.00
Påmelding: kjetil@utstyrsordningen.no

Siste nytt