Filtrer på tags

Fjellparkfestivalen og Hulen presenterer: Fjellparkuttaket 2017

Fjellparkfestivalen og Hulen presenterer: Fjellparkuttaket 2017

Vil du spille på Fjellparkfestivalen 2017?

Fjellparkfestivalen er en liten idyllisk musikkfestival i Flekkefjord. Festivalen, som drives hundre prosent på idealistisk grunnlag, ble etablert i 1982 og regnes for å være Norges lengstlevende rockefestival; i år (2017) blir Fjellparkfestivalen arrangert for 35. gang, 20-22 juli!

Som festival ønsker vi å tilby en god og interessant blanding av utenlandske artister og større etablerte norske artister, men med en klar hovedvekt på ”ungt, nytt og norsk”.

Fjellparuttaket gir deg mulighet til å spille på Fjellparkfestivalen 2017! Spiller du i band er det bare å melde seg på. Alle band er velkomne, så er du interessert, eller kjenner noen som kan være interessert, gi en lyd! Fem band får spille på uttaket på Hulen 6.april. Vinneren får dekket reise, overnatting dagen de skal spille, festivalpass og muligheten til å spille på norges lengstlevende rockefestival! Send mail til post@fjellparkfestivalen.com for å melde deg på! Vi trenger så klart noe å høre, så link til spotify/soundcloud eller lignende trengs. Påmeldingsfristen er 17.03.2017. De som kommer videre til uttaket på Hulen får beskjed 20. mars.

Link til facebookeventet.

Fjellparkfestivalens nettside.

Siste nytt