Filtrer på tags

Påmeldingen til Eggstockfestivalen er åpen!

Påmeldingen til Eggstockfestivalen er åpen!

Har du lyst å spille på Vestlands viktigste festival for uetablerte artister og band? Meld deg på Eggstockfestivalen nåhttp://www.eggstock.no/

Eggstockfestivalen foregår på Kvarteret 3.-5. juni 2020

Visste du at du kan vinne spilleplass på Vill Vill Vest som deltaker på Eggstockfestivalen? Festivalen plukker ut sin egen favoritt som mottar Vill Vill Vest-prisen.

Om Eggstockfestivalen:
Eggstockfestivalen skal gi unge, nyetablerte musikere mulighet til å spille sin musikk for et publikum. Produktet må være selvkomponert. Dermed er Eggstockfestivalen for mange en åpning til andre spillejobber og er for de fleste en første anledning til å stå på scenen. Eggstockfestivalen har vist seg å være et startsted for nye talenter. Artister som Sondre Lerche, Razika, boy Pablo, TØFL, Hvitmalt Gjerde, Silja Sol, Thea Hjelmeland og Matiaz Tellez hadde sin første opptreden hos oss. Festivalen er unik i nasjonal sammenheng.

Festivalen fungerer som en konkurranse med to innledende dager der en fagjury bestående av profesjonelle fra den lokale musikkscenen plukker ut ti band som går videre til finaledagen.

Bandene konkurrerer om å vinne fete premier, alt fra studiotid, spillejobber, musikkinnspilling, musikkutstyr og mer.

Påmelding og info:
Les om festivalen og kriterier for å spille her.
Spørsmål? Ta kontakt med festivalsjef på hallo@eggstock.no 

Siste nytt