Filtrer på tags

DIY Musical Instruments Workshop 25 & 26 MARS

DIY Musical Instruments Workshop 25 & 26 MARS

DIY Musikkinstrument-workshop arrangeres i samarbeid mellom BEK- Bergen senter for elektronisk kunst og Bergen Offentlige Bibliotek.

DIY Musikkinstrument-workshop

Lag ditt eget instrument og tilpass det. DIY-instrumentet kan fungere som en synth-stemme, som en lo-fi sample-spiller eller en 8-bits trommemaskin.

I løpet av denne todagers workshopen med Jan Willem Hagenbeek & Steven Pickles, vil deltakerne lære å bygge opp, lodde og tilpasse instrumentet, både fra innsiden og utsiden. Worskhopen er perfekt for nybegynnere som vil lære lodding for å skape sitt eget instrument, men også for den som er litt mer erfaren så vel som musikere som vil legge til ekstra lyd til sitt allerede eksisterende oppsett.

Eksempel på lyden som skapes med DIY-instrumentet: https://www.youtube.com/watch?v=FHTlH27fypY

Alder: Minimum 16 år
Pris: 175,- for elektronikk/PCB. Du får beholde instrumentet du lager!

Meld deg på ved å sende e-post til marieke.verbiesen@bek.no

Workshopen er et samarbeid mellom Bergen Offentlige Bibliotek og BEK – Bergen senter for elektronisk kunst.

Workshoppen finner sted på Bergen Offentlige Bibliotek:
– Lørdag kl 10 – 16
– Søndag kl 10 – 16

***Til de som bare kan være med en av dagene: ingen problem
bare send en epost til marieke (marieke.verbiesen@bek.no)

Om workshoplederne:

Jan Willem Hagenbeek (NL) er elektronisk musiker som lager sine egne instrumenter og DIY musikkutstyr, og som startet ved å modifisere allerede eksisterende instrumenter. Han lager også sine egne modulære instrumenter under navnet “Ginko Synthese”, basert i Hague, Nederland, og er interessert i ‘hva, hvordan og hvorfor’ bak analoge instrumenter og elektronikk, og benytter teknikker basert på prøving og feiling.

Steven Pickles (AU), bedre kjent som “Pix”, er et av grunnleggerne av Hackerspace Adelaide, Australia, hvor DIY kunnskap og ressurser deles og utveksles. Han arbeider også for ANAT – Australian Network for Art & Technology, og har en vedvarende fascinasjon for alt som er nerdete.

Link til Facebookeventet finner du her.

Siste nytt