Filtrer på tags

DIY #2 Kontordagen fra start til slutt i bilder!

DIY #2 Kontordagen fra start til slutt i bilder!

Fredag 15. mars arrangerte vi vårt andre DIY arrangement i samarbeid med NOPA, GramArt, Creo og by:Larm. Denne dagen var dedikert kontorarbeidet selvstendige næringsdrivende må forholde seg til, og vi gikk gjennom alt fra kontrakter til sykepenger og pensjon. Vi hadde med oss fotograf Øystein Haara som tok bilder gjennom dagen - se bildedryss under.

09.30! Registering er åpen og Brak sin nye medarbeider Kristian Stockhaus tar i mot dagens deltakere!

DIY#2 Kontordagen ble arrangert av NOPA, GramArt, Creo, by:Larm og Brak og alle hadde med seg litt goodies til deltakere

10.00 Første foredrag om søknadsskriving med Tor-Arne Viktingstad fra Sløtface og STAR Rogaland.

Marthe Vee fra NOPA med Lasse og Tor-Arne fra Sløtface

10.45 Linn Frøkedal fra AKKS og Misty Coast og Megaphonic Thrift om budsjett

 

10.45 Hans Marius Graasvold fra NOPA om opphavsrett for komponister og låtskrivere.

11.30 Marius Øvrebø-Engemoen fra GramArt om kontrakter i musikkbransjen og meldingen var; det finnes ikke noe som heter standard! Husk alltid å få en advokat til å lese gjennom før du signerer. Når signaturen på plass er det lite du kan gjøre.

13.00 Etter sandwicher fra Colonialen i Brasseriet fortsatte vi med trygd og spesielt sykepenger, dagpenger og foreldrepenger med Espen Eldøy fra CREO. Her med dagens konferansier Hanne fra Brak.

En fokusert forsamling

13.50 Etter arbeidsliv kommer pensjonstilværelsen og for å snakke om det hadde vi med oss Steinar Fuglevaag fra Fagforbundet. (Han smiler her, men pensjon er ingen spøk! Husk å spare privat dersom du er selvstendig næringsdrivende, hvis ikke har du bare folketrygden å falle tilbake på når du blir pensjonist. For dere som er unge: BSU anbefales for å spare, du får 5000 kr i skattefradrag i året)

DIY-dagene skal ikke bare være fulle av gode foredrag og gi mulighet til veiledning, vi ønsker også en skape en møteplass hvor medlemmer kan møtes og snakke seg i mellom.

Dagens siste foredrag var det Silje Halstenten i Bendik som sto for; Min karriere i tall fikk eksemplifisert mye av det som var tatt og gjennom dagen og ble en glimrende avslutning.

Tusen takk til alle samarbeidspartnere og alle som kom! Alle foto av fotograf Øystein Haara.

(Nb: Hvis noen ikke ønsker å ha sitt bilde ute på nettsiden vår kan dere kontakte oss på brak@brak.no, så skal vi ta det bort)

 

Siste nytt