Filtrer på tags

Destinasjon Bergen: Foredrag med Musikkbyen Nashville 7. september

Destinasjon Bergen: Foredrag med Musikkbyen Nashville 7. september

Bergen Næringsråd inviterer til seminar om Bergen som internasjonal kulturby. Brak er med som samarbeispartner og har invitert inn musikkbyen Nashville til å dele av sine erfaringer.

Senere samme kveld blir det en storslått hagefest der Vill Vill Vest presenterer noen av de beste artistene Bergen har å by på om dagen.

Destinasjon Bergen

Bergen har et kreativt og mangfoldig kulturmiljø, vi har festivaler og konserter på rekke og rad gjennom året – og vi er et attraktivt reisemål. Merkevaren Bergen er godt kjent utenfor landets grenser, men hva er vi kjent for og hvilke historier er det vi forteller?

Hvordan kan vi styrke Bergen som internasjonal kulturby, festivalby og reiselivsby? Hva skal til for at enda flere mennesker ute i den store verden oppdager det Bergen har å by på? Må samarbeidet mellom næringsliv og kultur styrkes, må offentlige myndigheter og kultur spille bedre på lag, må vi markedsføre bedre at vi er en pulserende kulturby – og kan kulturbransjen jobbe bedre sammen?

Seminaret er gratis og åpent for alle (16.00-18.30)

Se oppdatert program og meld deg på HER

 

Hagefest (19.00-23.00)

Etter seminaret er det Hagefest i samarbeid med Vill Vill Vest (som presenterer ikke mindre enn 6 artister!) Brak disponerer noen gratisbilletter (verdi 750,-) til denne festen for enkeltpersoner og små bedrifter innen musikknæringen. Kontakt karensofie@brak.no om du er interessert i å delta.  LES MER OM HAGEFESTEN – MØTEPLASS FOR KULTUR OG NÆRING

Siste nytt