Her finner du artister, arrangører og øvrige bransjeaktører fra Vestland.

Funky Penguins

Funky Penguins

Siden 2011 har Bergens bandet vært gjennom mange forskellige faser og hatt mange minnerike opplevleser. Så langt har de vært i både Emergenza og Eggstockfestivalen sine finaler og i tillegg blitt sendt til Finland, i regi av UKM, der de fikk kulturministerens rockefot til å bevege seg. De har fått mye skryt for både vokal og bass, noe som har resultert i to priser for beste bassist (Emergenza & Eggstock) og en pris for beste vokalist (Eggstock).

I 2013 deltok pigvinene fra vest i Bandwagon og ble valgt til å spille regionfinale på Verftet. Her ble de valgt av en jurye bestående av Christine Sandtorv, Gunnar Greve, Henning Christensen, BA-journalist Ann Kristin Ødegård og Fredrik Saroea til å representere Bergen i landsfinalen.

Sagt om oss i artikkelen: http://www.ba.no/bw/article6875108.ece
Funky Penguins: Hennings favoritt siden dag en. Har hørt mye før av denne type musikk, men kanskje er det derfor det fenger. Norges beste låt skal kunne gå på repeat, og det kan låten fra Funky Penguins. Refrenget fenger og var ikke minst funky. Leverte låten live som forventet. Bandet har stil og en vokalist med råskap i stemmen. Enormt publikumstekke.

Har Tidligere delt scene med/varmet opp for:
SuperFamily
Young Dreams
Vinnie
BigBang
Major Parkinson
Karin Park

Medlemmer:
Jonas Hellesøy (vokal), Martin Hansen (gitar), Jakob Sønnesyn (bass), Aleksander Næs (trommer).