Filtrer på tags

Braksnakk #29 – Steven Manoharan

Braksnakk #29 - Steven Manoharan

Brødrene Steven og Godfrey Manoharan har blant annet gjort seg kjent som artister i rapduoen Ganezha og arrangører av festivalen Girl Interrupted. Vi tok en prat med brødrene om det de vil satse på nå: Steven Manoharan.

Gratulerer med slipp av debutsingelen ‘Stupefart’! Hva handler låten om?
Takk! Man kan vel si at låten handler om et gammelt minne, hvor det handler om at noe som har vært kjipt før ikke trenger å være kjipt nå.

Kommer dere til å fortsette med Ganezha eller er planen å satse på solo?
Ganezha er vi ferdig med, så Steven Manoharan vil være det eneste musikalske vi satser på. Vi fant egentlig ut at det var enklere å fokusere på én profil. Men live kommer vi jo til å opptre med fullt band.

I Stupefart høres det jo ut som dere kjører en annen stil enn fra Ganezha. Hvordan kan musikken til Steven Manoharan beskrives?
Musikken min kan nok plasseres mer rettet mot pop. Dette gikk litt naturlig for seg i Ganezha, der vi plutselig gikk fra å rappe til å synge. Jeg synes det har vært skummelt å ta steget inn i popsjangeren, så det er nok derfor jeg ikke har vært klar for å være vokalist før nå. Samtidig er det litt skummelt ettersom jeg tror jeg er den eneste popvokalisten i Norge med min etnisitet, så man føler seg mer naken innen denne sjangeren.

Hvem eller hva blir Steven inspirert av?
Må si Tame Impala og Daft Punk.

Dere er jo allerede et kjent navn innen musikkfeltet her i byen. Hva synes dere om musikkmiljøet i Bergen?
Synes miljøet er veldig variert, stort og at det er ganske åpent mellom alle sjangrene. I tillegg finnes det alltid noe nytt. Vi har jo vært i denne bransjen i mange år nå, og jeg tror det har vært en fordel når man starter et nytt prosjekt.

Hvordan har koronapandemien påvirket dere?
Egentlig ikke så mye, ettersom vi fortsatt har jobben å gå til og slipper hjemmekontor. Det er vel mer det sosiale som har blitt påvirket, siden det blant annet ikke har vært noen konserter å gå på.
– Korona har jo på en måte vært en slags ‘blessing in disguise’ for oss ettersom vi får produsert masse låter til konserter. Når store konserter da blir mulig igjen, vil vi nok møte et veldig giret publikum.

Hva kan vi forvente av dere fremover?
Vi kommer nok til å bryke mye tid på å jobbe sammen med bandet og selve utformingen av bandet. Kommer ellers til å bruke mye tid til å jobbe med nye låter og slippe singler.

 

Foto: Eirik Ullebø
Tekst: Synne Stormoen

Siste nytt