Filtrer på tags

Braksnakk #27 – CCA Jonas

Braksnakk #27 - CCA Jonas

CCA Jonas er bare 16 år gammel, men har allerede sluppet tre singler og har ikke tenkt til å stoppe der. Vi tok en prat med han om planene fremover, hvordan det er å være del av musikkbransjen når man er ung og hvordan han opplevde å spille sin første streamingkonsert.

Hei Jonas! Hvordan går det med deg i disse tider?
Hei! Jeg har det kjempefint jeg:) Holder meg inne!

Hvorfor ville du begynne med musikk?
Musikk var en lett getaway fra alt stresset jeg hadde rundt meg på den tiden, og så var det bare veldig naturlig fra første gang jeg var i studio. Så jeg skjønte kjapt at dette var min greie.

Hvordan vil du beskrive musikken din?
Jeg liker ikke å beskrive den. Vil helst at lytterne skaper sitt eget bilde av meg og musikken ut i fra de opplevelse de fåt ut av å lytte på låtene. Musikken skapes basert på hva jeg føler der og da, eller hva jeg “dealer” med i den gitte tiden, så kanskje følelsesbasert?

Du er jo 16 år gammel. Hvordan er det å være en del av musikkbransjen som ung artist?
Hehe, vet ikke hva jeg skal si. Det føles helt normalt for meg, men teamet rundt meg har nok gjort at det føles slik. Men de andre jeg jobber rundt som er eldre synes sikkert noe annet og de omstiller nok ting litt med tanke på alderen min.

Du har jo allerede sluppet tre singler! Har du planer om å lage album?
Jeg lager masse musikk. Neste singel, som kommer veldig snart (følg meg på Spotify og sosiale medier for å få det med dere;)), er første singel til en upcoming mixtape, men album avventer jeg litt til med.

For noen dager siden holdt du en streamingkonsert hos Stereo. Vil du fortelle litt om hvordan det var å spille på en digital konsert?
JAA! Det var kjempegøy, takk til Stereo og alle som hjalp å få det til! Det var sykt gøy å holde en livekonsert, men samtidig var det meget rart å opptre uten publikum. Jeg feeder vanligvis av energien i publikum, så jeg skjønte at jeg bare måtte ha en annen approach på det, og prøvde egentlig bare å kødde litt så det var mer underholdning for folket hjemme enn bare en standard “rap” konsert.

 

 

Foto: Robin Helgesen
Tekst: Synne Stormoen

Siste nytt