Filtrer på tags

Braksnakk #24 – Romskip

Braksnakk #24 - Romskip

Romskip slapp sin etterlengtede EP Dagens Ungdom i dag, til stor applaus og full pott (!!) i Berges Tidende. Vi tok en prat om livekonserter, tips til dagens musikkungdom, og kursen videre.

Hei Romskip, grattis med EP-slipp! Hvordan føles det?
Hallao Brak, tusen takk for det! Det føles jæla mat, alltid digg å få dele mer musikk. GIRET!

Dere får masse skryt for konsertene deres, og nå som dere har vært på en liten turné i desember – har dere lært noen nye triks som dere tar med hjem til releasekonserten på Østre?
Å alltid levere samme energinivå enten man spiller for 50 eller 5000 mennesker. Det e fortsatt folk som har betalt for å se oss, og då skal vi faen meg levere showet de har betalt for.

Har dere noen råd til unge og uetablerte band?
Ikkje lag musikk for andre, lag musikk for deg sjøl. Digger folk det så digger de det, hvis ikkje så har du jo i hvert fall laget noe du sjøl synes e fett, og ingenting e fetere enn det.

Hvilken kurs har romskipet videre?
Skipet e på samme kurs som alltid. No har vi jo kommet oss ett godt stykke ut av ozonlaget og e på vei langt ut i stratosfæren. Neida, men joda. No skal vi rett tilbake i studio og mekke debutplaten, det selvtitulerte Romskip-albumet. Der kan man forvente en god variasjon av både garasje-klassikere og rolige akustiske låter, det blir Romskip som du kjenner oss og Romskip fra en helt ny side samtidig. Ellers har vi noen konserter i planene utover året, i tillegg til musikkvideoer og diverse snacks.

Til slutt: 5 favoritt-låter fra Vestland akkurat nå?
Egge – Swallowing my own piss
Kukhods – Splitscreen Baby
The Hiveminds – One More Bottle
Arian – Opa!
Action the Man, Arian, Bonden – Super G


Romskip spiller releasekonsert på Østre 24. januar. EPen Dagens Ungdom finner du her på Spotify. Anmeldelsen fra BT finner du her.

Siste nytt