Filtrer på tags

Braksnakk #19 – HALIE

Braksnakk #19 - HALIE

I Braksnakk #19 har vi tatt en prat med bergenseren Halie. Hun debuterte på Vill Vill Vest i 2017 og har siden det blitt et kjent navn også utenfor Norges grenser. Låten «Youth» har snart 1 million avspillinger på Spotify og profilen har i overkant av trettitusen månedlige lyttere. Det unge talentet opptrådde sist på Landstreffet i Stavanger, og er klar for å spille på noen av Norges største festivaler i sommer.

Hei Hannah! Hvordan har du det i dag?

Jeg har det helt fantastisk, det er sol i Bergen så det er chill.

Du er bare 17 år. Tror du det er en fordel å være ung i musikkbransjen i dag?

Jeg har blitt 18 nå, men det er jo kanskje en fordel, fordi man fortsatt er ung. Jeg vet egentlig ikke helt hvordan, men jeg har veldig god tid til å utforske mange forskjellige måter å komme meg fram på i musikken, men føler det er en ting også alle musikere kan. Du er aldri for gammelt for noe, tenker jeg. 

Hvilket publikum liker du best å opptre for?

Kan jeg svare alle? Så lenge de koser seg er det helt amazing å opptre. Så langt har tyskere virkelig vært best, haha.

Hva er din beste musikkopplevelse?

Oi, vanskelig å svare på! Jeg hadde en for litt siden da jeg spilte på Rock mot rus-festivalen. Det var kjempekoselig og veldig mange kunne sangene mine, og da blir jeg så rørt.

Den jeg alltid kommer til å huske var da jeg spilte i Tyskland. Publikumet der er helt fantastisk, god stemning hele veien!

Dersom du kunne valgt hvem som helst å samarbeide med, hvem hadde du valgt?

Hvis jeg kunne valgt én person å samarbeide med? Det må være Julia Michaels, hun er så flink og har god erfaring med lyrikk og melodier. Også er hun en dritdyktig musiker.

 

Skrevet av: Silje Selmer Holø

Siste nytt