Filtrer på tags

Brak – Ikke lenger Bergens Rockaktører

Brak – Ikke lenger Bergens Rockaktører

Brak i utvikling

Brak er i dag interesseorganisasjonen for det rytmiske musikkmiljøet i Hordaland og Sogn og Fjordane. BRAK (Bergens Rockaktører) startet landets første regionale kompetansesenter for rytmisk musikk i 1997, og har siden bidratt til å bedre og tilrettelegge rammebetingelser for musikkmiljøet i regionen.

Men organisasjonen har for lengst vokst ut av sitt eget navn og har derfor valgt å endre organisasjonsnavnet til “Brak”. For å synliggjøre at det nå er en ny tid for Brak har vi også valgt å endre organisasjonens logo.

Ny på nett

For å understreke denne endringen, samt prøve å engasjere våre egne medlemmer ytterligere, har vi valgt å endre den visuelle profilen på hjemmesidene våre og opprette et nettsamfunn for våre medlemmer (samt assosierte aktører).

www.brak.no er i dag bygget opp som et interaktivt møtested, hvor medlemmene lettere kan komme i kontakt med hverandre, i tillegg til at hjemmesiden vil selvfølgelig fortsette med å være oppdatert på relevant informasjon og guider for våre medlemmer og samarbeidspartnere.

Nettsidene har mange funksjoner, og i tillegg til nettsamfunnet finner man et bransjesøk, en kalender, muligheten til å møte andre mennesker som jobber innenfor musikkbransjen i Norge, samt relevant informasjon om hva som rører seg i musikkmiljøet i regionen.

Formålet med siden er å skape et sosialt møtested hvor man kan delta aktivt og knytte kontakter. Nettsiden skal være et godt verktøy for all den aktiviteten Brak planlegger og utfører fremover, og en forbedret mulighet for våre medlemmer til å komme med tilbakemeldinger til oss om hvor vi skal satse videre.

Brak ser nå bare framover og satser på at www.brak.no blir en møteplass for våre medlemmer, samt andre som er interesserte i hva som skjer i musikkmiljøet i regionen!

Faste møteplasser

I løpet av våren vil Brak også skape faste møteplasser for musikkmiljøet og de andre kulturmiljøene i Bergen en gang i måneden på Landmark. Onsdag 29.april er det duket for et nytt bransjetreff der musikkmiljøet møter mediamiljøet. Mer informasjon kommer!

Siste nytt